Gonna be a hard day's nightTorsdag var siste dag med undervisning denne uka gjennomført. I to timer hver dag siden mandag har vi (Espen, Karoline, Liv Marie og jeg) undervist de 9 elevene ved the Freedom Theatre i akrobatikk, tillitsøvelser og gjøglerelementer. Neste uke skal fire undervisningsdager brukes til å lære hvordan å implementere disse verktøyene i teater. to ting poi en gang

(Iyat i forgrunnen som trener poi med meg, og Karoline som gir instrukser til eleven i tissue i bakgrunnen)(Svett og jævlig og med det ene øyet på halv fem i rette sekund ser dere meg som lærer bort poi til Hamon)

Det er tøft å få høre at noen av disse elevene har vært med på å krige mot israelske soldater, og at mange av dem har mentalt ustabile fedre. Fedre som er ødelagt psykisk fordi de tidligere har blitt slått i hodet med gevær av 19 år gamle israelse soldater. 

tissue i bakgrunnen

(Han som flexer i forgrunnen er meg. Han som henger (jeg vil ikke si klatrer) er Hamon.)


Jeg kunne sagt mye mye mye mye mye mer om elevene og hvordan vi har det her nede, men blogg.no spiller virkelig ikke på lag med meg i det hele tatt akkurat nå. Det har tatt meg tre dager å slrive dette ene innlegget. Så takknemlighet er på sin plass mine deilige lesere! ;) Jeg skal holde dere mer oppdatert etterhvert. Nå skal jeg til Ramarallah og Jerusalem!

Spør i vei hvis det er noe dere lurer på om livet her i Palestina eller arbeidet vårt eller... ja, hva det måtte være!! 6 kommentarer

Morten Karlsen

23.mai.2009 kl.21:01

Det etterlengtede innlegget har kommet jo! :) Kom forresten at det ikke var helt smart å sende melding til utlandet. Svindyrt for begge! Kos deg i Palestina, og hold oss oppdatert!

Filosofaen

23.mai.2009 kl.23:02

Dette var særdeles spennende lesing. Lykke til videre der nede. Lær av kontrastene.

Hundrings

25.mai.2009 kl.03:14

Jeg tror jeg drøyer spørsmålene til vi treffes igjen. Da har vi mye å prate om, tror jeg... Gleder meg stort!

African Queen

11.jun.2009 kl.15:01

Spennende. Jeg lurer på om du føler at du gjør en forskjell for disse menneskene. Det er jo en enorm påkjenning å vite situasjonen i landet, blir det noe mer enn å lære bort poi? Håper allikevel du får tid til å taste litt om elevene og stemningen der nede. Eller i forhold til mitt geografiske ståsted, blir det vel ganske feil å si "der nede".. "I Palestina" blir mer korrekt, og høres bedre ut i tillegg. Utnytt all erfaring og tvihold på hvert sekund. Kos deg maksimalt!

Martine

21.jun.2009 kl.01:39

Åå, dette var skikkelig spennende!!!

فتاة البرتقال

14.okt.2009 kl.14:41

Hei, jeg kom over innlegget ditt, og synes det hørtes utrolig spennende ut! Jeg så filmen Arna's children i fjor og ble veldig rørt av den. Jeg har planer om å reise til de okkuperte områdene etter jul, og det hadde vært flott om du kunne fortalt litt om dine opplevelser der nede, og hvordan det var å jobbe med the Freedom Theater*

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

20, Oslo

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits