Jeg er så ensom.har mange sagt om seg selv opp gjennom historien. Jeg er ikke ensom. Langt derifra. Jeg har flust med nettverk, og alle er fulle av folk som hindrer meg i å være ensom. 


Blogg er et av dem (det burde nevnes at blogg.no ikke kan sammenlignes med noe annet nettverk i mitt liv, det bygger ikke opp under særlig mye av min eksistens, men det er en arti' hobbyjadda.). Men de siste dagene har jeg merket et lite og problematisk aspekt ved min blogging. Jeg er som kjent ( i alle fall for meg) ikke særlig radikal av meg. Norsk som jeg er synes jeg det blir feil å snakke om store forandringer, da jeg mener at samfunnet vårt og mitt liv som sådan ikke trenger de store omveltningene for å fungere bedre. Det skal små justeringer til her og der over tid for å få optimale forhold, og slik jeg ser det, kommer slike justeringer på løpende bånd. 


Men det finnes mange andre mennesker som er radikale og mange av dem blogger. Så hvorfor møter jeg ingen motstand når jeg skriver at det er teit å grusommeliggjøre kjøttindustrien? Hvorfor er det ingen som bestrider mine tanker om å reise i tid med stor bravur og ungdommelig engasjement? Hvorfor er det ingen som blir forbanna når jeg skriver hva meg mener om krangelen mellom Ida Wulff og nussetussehomsebloggerne Fag-Mag og Lars Tangen? Ingen! JO! Magnus svarte, og gjorde meg med den kommentaren oppmerksom på at han ikke skulle ha på seg at han skrev ustrukturert. For det hadde jeg kommet til å nevne da. At han skrev ustrukturert. Det var det han klarte å hente ut fra den store sammenhengen, liksom. 


Er det skrivingen min det er noe galt med? gjør de lange setningene mine at jeg begår et velformulert litterært selvmord? Jeg ber rett og slett om et råd:HVA KAN JEG GJØRE FOR Å FÅ LITT SINTE KOMMENTARER OM JEG VIL?
HVILKE TEMAER VILLE VEKKE DEBATT?


(det er forutsatt at jeg ikke skal fremstå som en komplett idiot, ELLER som om jeg er mentalt 12 år gammel, ELLER skrive at jeg mener noe jeg ikke mener.)

Lesere har jeg nok av, det er ikke for statistikkens skyld jeg kommer med disse forespørslene, det er rett og slett fordi enigheten i kommentarene vitner om en stor gruppe fornuftige mennesker, og disse, eller DERE fornuftige mennesker burde være i stand til å hjelpe meg med å finne temaer som rører godt rundt i den stille suppa til sovende bjørner der ute. 


HJELP MEG!


20 kommentarer

Sick Susie

13.mar.2009 kl.00:37

Jeg har forsøkt på det samme. Bloggere på blogg.no er rett og slett ikke interessert i krig og fred. Men nå skal jeg hente ut alle innleggene mine fra wordpress og så får vi se om det skjer noe...

Line Marie

13.mar.2009 kl.01:06

Hehehe... Du sier noe der ja! Synes mange av bloggerne er for opptatt av utseende, mote og klær. Helt sykt!

Griffus

13.mar.2009 kl.01:17

Ja, jeg liker det bildet :)
Min erfaring på området om debattstartere, er at det enten burde gjelde ting folk virkelig kjenner til, som iPod, eller helt absurde ting som det å tisse i dusjen. Det er iallefall de to tingene jeg har skrevet om som har skapt størst debatt.
Man skulle egentlig tro at en hel del ville sagt sterkt imot deg i de siste innleggene dine, men tydeligvis ikke. Det er vel som Susie over meg sier. Folk på blogg.no er ikke opptatt av viktige ting. Vent... Feil ordvalg. Folk på blogg.no har ikke skjønt seg på begrepet "viktig". Det som er viktig for de fleste "skribentene" her på blogg.no er dagens outfit, sminketips og ubrukelige konkurranser. Er det rart folk ikke blir oppspilt over virkelig viktige ting? Egentlig ikke, selv om det bare høres helt idiotisk ut at ikke en eneste sjel har sagt imot deg, annet enn Magnus...

Filosofaen

13.mar.2009 kl.01:52

Jeg syntes min kommentar var morsom, men jeg var antagelig den eneste. hehe... jeg er også veldig ensom i denne bloggerverdenen. Det er veldig få som klarer å lese gjennom disse såkalte linjene.

Jeg savner mye av det samme som deg. Temaer med futt i. Som engasjerer. Jeg kan gjerne gi deg et eksempel på hvordan jeg knuste alle rekorder. Dette var på mitt sideprosjekt: dagbadet.blogg.no der jeg kommenterte kort om plumbomannen, eller han som rettere sagt fikk svidd av seg pungen. Dette beviser at man vinner lesere og lavpannede kommentarer på toppen av tabloidfjellet; Dagbladet. Nå skal det sies at jeg twingla meg inn som spam under artikkelen og var særdeles fornøyd med å selge min sjel på denne måten i bytte for 800 + besøkende.

Ingunn Marie

13.mar.2009 kl.05:41

Prøv med abort debatten :D
Fengende innlegg du har om dagen;)
Åssen går det?

The Teller

13.mar.2009 kl.07:44

Dere ungdommer er så opptatt av å skape debatt og røre.
Når dere vokser opp vil dere forstå bla bla bla, hehehe.
NEIDA, jeg er ikke sånn.
Vel, det med at DU skriver om et tema som generelt ville fått masse svada-sinte-omg-kommentarer er nemlig hele cluet her. Du skriver bra, man kjenner deg som en svææært oppegående klok gutt (eller herremann som jeg syntes er et fengene betegnelse) og dermed så vet man vel litt automatisk at det du skriver stemmer en god del med ens egen oppfatning. (Siden jeg selv ser på meg selv som oppegående og klok.)
Men denne kjøttdebatten er vel egentlig ikke så ille. Jeg tror de fleste digger kjøtt i Norge. Det er vel de få salatspisende "kjøtthuene" som skriker høyest.
Jeg tror nesten du ville fått et større ras av sinte kommentarer om du skrev at kjøtt er ut - salat er inn. Og at høyt utdannede mennesker eter ikke dyr og den slags.
Da ville i alle fall JEG har skrevet en lang avhandling à la det forrige innlegget ditt som kommentar.

Uansett hva ditt neste innlegg inneholder så kan jeg med hånden på hjertet si at jeg alltid gleder meg til å taste meg inn på linken din når jeg ser du har kommet med noe nytt.

Ha en fantastisk fredag.

hybelkanina

13.mar.2009 kl.10:52

Jeg tror (desverre) blogg.no sitt klientell vil bli mektig opprørt hvis du gjør noe helt nytt og radikalt og anderledes. Som f.eks. forelså utskiftning av Cola med First Price Cola, eller grønn paprika på grandiosa. Her er det ingen stans. Man kan selvfølgelig prøve seg på å mobbe en anerkjent blogger, det slår også an.

Men, jeg kan godt tilby meg å lage en blogg-konto til, som kan være radikal og grusom og generelt sett uenig! Som kan jumpe rundt å spre lys og glede til alle bloggere som ønsker seg litt sinna kommentarer. Jeg er ganske flink til å late som at jeg mener noe som jeg ikke mener for en god diskusjon, så dette burde ikke bli et problem! :P

Ingvild

13.mar.2009 kl.12:39

Hva med temaer som:
å være i mot likestilling?
å mene at sex er noe moralsk forkastelig som bare under tvil er akseptabelt i ekteskapet?
å mene at blogg.no er helt fantastisk på grunn av alle fjortisene?

Se på historien, hva slags temaer har vært under debatt, og ta det standpunktet som er minst sosialt akseptert i dag. Jeg tror du kan klare å skape litt debatt da. Men det er bare et forslag.

Apropos det sex-temaet, så var det en fyr i mellomkrigstiden som sa dette om forfatterne av romaner som snakka litt mer åpent om sex: «skribenter som kun ser skittenheten i menneskenes evige kamp for å nå frem til større sannhet og edlere syn.» Han mente at sex var noe som man i mange århundrer hadde prøvd å holde under kontroll med lover og regler, og at det bare var så vidt det var greit med sex i ekteskapet. Rett og slett en veldig underholdende mann. Det er noe forfriskende å lese om folk som er politisk ukorrekte, selv om man er uenig med dem.

Ida Hufsejeger

13.mar.2009 kl.17:27

Det er i hvertfall ikke noe galt med skrivingen din. En velformulert blogg er sjelden vare her på blogg.no, noe du helt sikkert er klar over. Jeg synes bloggen din er bra sånn den er, og jeg har egentlig ikke noen bra forslag som kan gi deg sinte kommentarer, annet enn at du kanskje må bli litt slemmere. Hvor mye slemmere får du finne ut selv.

linnramonaa

13.mar.2009 kl.19:59

hehe. er delvis enig i det du skriver her:) Er mye svada ute å går;) er selv frisør, så kan ikke noe for at jeg er opptatt av det da;)
Uansett; det eneste "vittige" folk her på blogg.no bryr seg om er etter det jeg har sett pels industrien... så skriv at du er for den, så har du nok mange sinte lesere:P heheh.
Å du... prøv og lag litt mer avsnitt/bilder... Litt tett skrevet jA;)

The Teller

13.mar.2009 kl.23:33

Oh, jeg bare kom på en gang jeg skrev om min erfaring som barnevakt. Det var for Toro faktisk. Jeg har aldri likt barn og den erfaringen fikk meg ikke mer hypp, for å si det mildt.
Han var 1-2, jeg var vel ca 15-16.
Vel, når jeg skrev om hvor ille jeg missliker barn og at Toro hadde noe av skylden så fikk jeg satans masse kommentarer pluss at jeg hadde over 30 ganger så mange treff den dagen.
Diss en "kjedis" eller ta frem tabuer som "unger stinker".
Da vil du bli hatt for en dag du også.

Det var ganske gøy.
Gøyere enn å sitte barnevakt for Toro mens søstera var på fest...

. : Lene

15.mar.2009 kl.20:23

Laaangee setninger! Jeg tror ikke jeg er treig i hodet, eller dum, slik at jeg ikke skjønner lange setninger, men det var rett og slett for lange setninger for at jeg skulle orke å lese den helt ut..!

Men stå på! :)
Tema: hvordan få mange besøkende, hva liker kvinner, hva liker menn, fotokonkurranse, hvilket sted i norge som er best!
På den siste der får du nok mange hjemkommunepatriotiske folk til å kommentere. :)

. : Lene

15.mar.2009 kl.20:25

Og kanskje sånne politiske saker! Som vegår alle, og om noe som kommer til å skje med Norge eller noe :)

Anders

15.mar.2009 kl.22:17

Jeg gidder ikke kommentere så lenge det ikke er blogget om kjøtt - don't you know me at all?!?!?

Og for å gjøre deg litt glad, så kan jeg jo legge til at på tross av mitt lille kjøttsitat, så kunne jeg vært imot kjøttindustrien fordi kjøttproduksjon er veldig belastende for miljøet. Men igjen, det smaker for godt til at det havner øverst på lista over tiltak jeg er villige til å foreta for å bli en god miljøaktivist!

Hundrings

15.mar.2009 kl.22:36

Har ikke sminket deg, men jeg har mettet bilde med litt mer farge. Har egentlig sluttet med det, men synes det ble fint med litt farge i dette bildet. I ansiktet ditt er det jo ikke noe farge og snakke om, men kontrastene er store. Jeg har nok hatt en finger med i spillet der også... Tihi! Liker forresten det bildet veldig godt!

Hundrings

15.mar.2009 kl.22:40

Du har et poeng med innlegget ditt, Frode. Jeg har imidlertid oppnådd noe av denne uenigheten, men det som følge av personangrep og krasse anklager. Man må gå ordentlig til verks i dette samfunnet, ellers oppnår du bare skryt! Vi liker nemlig å rose hverandre for bloggingen vår... Ikke sant?

The Teller

16.mar.2009 kl.13:25

Hmm, hvordan jeg ser ut?
Nei, det er det bare Feil som vet.
Men jeg går vel under sjangeren søt oppegående skreppe som er litt for harry i kjeften.
Vi Kongsberg-jenter er ikke så høytidelige, vettu.

Maren Måkelatter

17.mar.2009 kl.21:15

Hvor provosert leserne av en blogg blir, har ikke nødvendigvis sammenheng med graden av kvalitet i nevnte blogg.

Fin blogg forresten. Provokasjonsnivået appellerer til meg.

Jack Diamond

20.mar.2009 kl.12:05

Jeg blir saa jaevlig provosert av at du driver og appellerer til leserne dine for aa faa flere klager! Kan du ikke vaere fornoeyd med at folk er hyggelige mot deg?

Jaevla dust.

African Queen

08.apr.2009 kl.12:52

Hmm, tror nok ikke folk er så irritable av seg.

Keisomt nok...

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

20, Oslo

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits