Homser er dumme. Skikkelig dust.I den siste tiden har innlegget på caffelatte.blogg.no, også kjent som Ida Wulffs blogg, skapt en del reaksjoner med sitt innlegg "de svake håndleddene dine skaper homofrykt". Jeg må jo medgi at jeg føyer meg i rekkene til de som synes at dette jammen var et skikkelig slag for skeive folk flest. For jenta har jo helt rett. I media de i aller høyeste grad synlige, de som svinger hoftene og knekker håndleddene og kaller seg selv "homo". For de som ikke har så mange homofile venner eller bekjente kan dette se ut som normen blant homofile, og som Ida Wulff gjør så inderlig klart: det er de ikke. De er det Ida Wulff kaller "wannabe-homofile". Ida Wulff snakker altså helt klart om de som står frem i media som representanter for "homser slik de bare er, og det får folk akseptere!", da verken det de er eller grunnene til at de er sånn ikke har noe med å være homofil i det hele tatt.

PLUTSELIG klikker det for dundrehomsene på topplista. Larstangen og Fag-Mag skriver hvert sitt innlegg, nei, skriver OG filmer sine reaksjoner på dette innlegget. De er særdeles opprørt over at deres venninne Ida kunne finne på å skrive noe sånt, og som vanlig holder heldigvis Lars seg litt mer saklig enn vår alles fortapte Magnus, som i blond parykk dedikerer en ringblomst til Ida og formulerer et ustrukturert og fattig motangrep som spyttes ut mellom de rosa sminkede leppene. Ja, der burde vi takke deg for å stille oss i et mye bedre lys enn de Ida Wulff snakker om, Magnus. 


Lars er som nevnt en del mer moden enn Magnus, men går i fella og begynner å belære Ida "hva homofile er". Så synd, for hans motargumentasjon kunne blitt bra. Hadde det ikke vært for at han tar det som et angrep på seg selv.FOR DET ER JO DET SOM ER SÅ JÆVLIG IRONISK MED HELE DEN "KRANGELEN" DER!!!


Ida gjør det som sagt klokkeklart at homofile får være homofile og blablablabpolitiskkorrektblablablabla, men at hun synes det er synd med denne "skrullingen" i media og verden generelt. To homofile, store blogger tar det som et angrep på dem, og forsvarer seg med å si at de ikke er sånn! Da er vel ikke angrepet rettet mot dere, da er det det? Herre Jesus Kristus. 


Takk Ida, du store bidragsyter til normaliseringen av homofili. 

Og ELLERS TAKK til misforståtte, misforstående jentegutter som tror de er oppskriften på en skikkelig homo. 

Men det er en artig krangel og en enda festligere debatt. 
8 kommentarer

Per Eivind

08.mar.2009 kl.02:58

kan ikke si meg mere enig:) herlig...

Mr. R

08.mar.2009 kl.04:30

Creds til deg og. Leste innleget til Ida en tidlig morgen, og så at NAS.blogg.no(som for the record, også er homofil) hadde støttet bak det. La meg ned i krampelatter når Fag-mag og Hr. Tangen gjorde motangrep på Ida.
Uansett, bra skrevet, liker den strukturerte settningsoppbygningen din.
Keep it up.

Sick Susie

08.mar.2009 kl.08:36

Debatten er slitsom, latterlig og viser et utrolig lavt intellektuelt nivå blant norske bloggere. Hele "krangelen" er en flau fadese og de involverte på den ene siden og alle tilhengerne burde roe seg ned et par hakk. Man skulle tro at folk faktisk lever FOR bloggen sin og det er så trist. At noen skriver noe om deg på en blogg burde uansett ikke gjøre et inntrykk...

Men jeg må støtte Ida Wulff, selv om bloggen hennes er langt dårligere enn noensinne og akkurat nå har nådd et lavmål. For jeg kjenner mange homofile og selv om noen av de er litt skrullete til tider, så er det ingen av dem som mener "Fag-Mag" og Lars Tangen er noen gode representanter for det å være homofil. Oppførselen til disse to guttehvalpene minner meg om hvordan det er å se på Oprah eller Dr.Phil... Flaut! Og jeg liker som regel at mennesker er litt rare, for jeg har mange rare venner. JEG er rar selv :-p Men når de skyter seg i foten ved å velge å vrenge innlegget til Ida Wulff, da blir jeg bare skremt og en ekkelt flau smak brer seg i munnen min.

Synd, trist, leit. Og så gikk det over! :-)

The mind of Tore speaks:

08.mar.2009 kl.14:49

Hmm... De homoseksuelle har jo fått sine rettigheter, så jeg tror egentlig at disse metroseksuelle inbetween-gutta som ikke helt vet hvor skapet står egentlig er ute etter litt oppmerksomhet. Det er jaggu på tide å gi dem sine rettigheter også. Jeg kommer tilbake med et mer velutviklet argument på min egen blogg i løpet av uka, når jeg er ferdig med omstruktureringen.

Thomas B, 3mda dance

10.mar.2009 kl.23:14

Faan ta skrulinger/ homser! Vi brenner de på bålet :)

The mind of Tore speaks:

11.mar.2009 kl.00:12

sært? Det var jo liksom meninga, da....

The mind of Tore speaks:

11.mar.2009 kl.13:30

det er helt i orden å le, men slik jeg hørr din latter (omgjort fra bokstaver til lyd) så høres den veldig konstruert ut... :P

Morten Sebastien

17.mar.2009 kl.03:19

Fantastisk. Og ja, vi slenger de på bålet :)

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

20, Oslo

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits