Reisebrev: New York, dag 3.
Da var den over, den dagen jeg skulle få min sjanse på Juilliard. Det er ikke med så mye sorg at jeg meddeler at jeg ikke kom videre i opptaksprosessen på den fabuløse skolen. Det gikk veldig bra da jeg fremførte monologene mine, men det jeg gjorde var åpenbart ikke det de så etter. Jeg hadde det uansett veldig gøy, det finnes ingenting så spennende, rart og ... ja, gøy som auditions. Nå kjenner jeg tanker om at det ikke var meningen at jeg skulle gå der i år danse rundt i hodet mitt. Det gjenstår ennå én audition på årets liste: LAMDA.
lamdaTuren går altså til London 28 februar, da jeg skal prøve lykken på et av Londons største og mest aktive akademier for tiden. Jeg gleder meg til den opptaksprøven óg, og minner samtidig alle mine lideskapelige og dedikerte fans på at hvis jeg ikke skulle komme inn på LAMDA har jeg uansett kommet inn på Jacques LeCoq International School of Theatre i Paris! (der er det ingen opptaksprøve, så noen enorm bragd er det ikke. MEN, det heter "professional course", tar inn kun etter CV og søknad og har 21 års grense, så litt stolt våger jeg å være.)

Det var nok teaterprat for idag! mer New York gossip følger imorgen! 
For nå har jeg kun å si: Herregud så levende jeg er!

11 kommentarer

Sick Susie

01.feb.2009 kl.03:10

Hehe, er ikke så lett å forstå hvor jeg jobber :-p Har to stillinger som studentvakt på to bibliotek. Begge er tilknyttet universitetet her oppe og egentlig har jeg faktisk ikke lov til å jobbe begge stedene, men jeg er høyt elsket og verdsatt :-)

Lene

01.feb.2009 kl.14:21

Nei, så klart ikke. Hvem med vettet i behold melder seg vel ut? Jøndalen er seriøst det beste sted på jord, så bli med! Det er det beste rådet en person kan gi en annen.

eloquentia

01.feb.2009 kl.15:49

Oi, her har jeg ikke vært på en stund. Får følge denne auditionprosessen til hvert korteste ord du skriver. Kjipt med Juillard, da. Skal du på jøndalen?

Btw, du har blitt utfordret! Sjekk bloggen for saftige details.

charlotte, fanklubbpresident.

01.feb.2009 kl.22:39

jeg har hørt at jacques lecoq er en veldig god skole og at det dessuten bor veldig mange hyggelige folk i paris...eh he he hee....

Hundrings

02.feb.2009 kl.01:12

Du - jeg driver og kartlegger litt i forhold til gutter som blogger. Alle gutter jeg kommer over vil få dette spørsmålet av meg, så det er ingenting å ta seg nær av. Spørsmålet er ganske enkelt:
Hvilken legning har du?

Hufsejakt

02.feb.2009 kl.18:28

sv: Det var absolutt ment som et kompliment. For et halvt år siden ville det ikke vært det. Da hadde jeg bare lest Herman av Saaby Christensen og jeg mener fortsatt at den er utrolig kjedelig skrevet. Heldigvis har min aktelse for LSC steget betraktelig etter å ha lest Beatles.

Supre spørsmål forresten, gleder meg til å svare på dem!

Lene

02.feb.2009 kl.19:50

Forresten, man ser ikke om man får tid til Jøndalen - man tar seg tid til Jøndalen.
Og så ville jeg bare si at du skriver.. hva er ordet jeg leter etter - deilig.
Det er lenge siden jeg kom over et blogginnlegg som var så behagelig å lese som innlegget (utlegget) om Gardemoen. Jeg kjenner følelsen og har opplevd akkurat det samme, men fikk aldri satt ord på det. Det klarte du ypperlig.

Birgitte

02.feb.2009 kl.20:18

Det virker ufattelig gøy, men samtidig veldig skremmende å gå på auditions.

Og du har all grunn til å være stolt ;)

Birgitte

02.feb.2009 kl.20:18

Det virker ufattelig gøy, men samtidig veldig skremmende å gå på auditions.

Og du har all grunn til å være stolt ;)

Birgitte

02.feb.2009 kl.22:03

Du skal få svar, men må nok vente litt. Beklager at jeg gjør noe som du ser på som unødvendig, men for meg er det ok.

idadenkule

02.feb.2009 kl.22:08

må sørge for at du får svaret..:P sitatet, det kalles logisk tenking;)

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Oslo

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits