Jeg hater innvandrere!!!
...for deres fenomenale evne til å skli inn i mengden, være der en stund, og så,plutselig trekke frem et "kontroll"-kort, og suge ut av deg 750 kr. På trikken igår skulle jeg ta meg en ørliten uskyldig hyggetur, da selvfølgelig gratis, fra Slottsparken til Nobels gate, og etter fire-fem stopp trekker en skjegget, mer eller mindre orientalsk mann opp "kontroll"-kortet sitt (opp-ned) og tvang meg til å dra mitt splitter nye VISA-kort med chip (!!)  i hans motbydelig elegant mobile bankautomat. sven

"Jeg må se billetten takk!"


Det kom som julekvelden på kjerringa for meg. (Dette er rart å beskrive i bloggen, men det kom altså for meg, slik julekvelden kommer på kjerringa.)

Jeg har nok aldri følt meg så lurt (med unntak av de gangene min far har sagt entusiastisk etter en vanlig tirsdags middag: "Er det noen som vil ha IS!?" for så å svare da vi har ropt JAAA!!! - "Jaja, synd at vi ikke har noe is, da.").

Fra den dag reiste Frode aldri med Oslos trikker uten å betale for seg. 16 kommentarer

The mind of Tore speaks:

23.jan.2009 kl.10:59

et slag under beltestedet for det rasjonelle, nyttemaksimerende mennesket.

The mind of Tore speaks:

23.jan.2009 kl.11:17

Det er ingen hemmelighet av større art, men det er snakk om et blogg-talkshow av og med bloggere. Hvor realiserbart det er gjenstår å se. Men det vil kunne ha et potensiale. Alles drøm vil være å komme på showet, og alle blir gale etter å se hvilken superblogger som skal personlig blottstilles. Det er konseptet, grovt fortalt. Synes du det er en god ide?

Tove

23.jan.2009 kl.11:25

*ler*
Herlig!

The mind of Tore speaks:

23.jan.2009 kl.11:51

Vi får vente og se i hvert fall... Det er jo bare i startfasen. jeg ser for meg at det har en slags parodisk vri også. Men det må bli laget med knappe ressurser, så vi får se hvordan det går... Du kan gjerne få være med, hvis du vil.

The Teller

23.jan.2009 kl.12:14

I disse finanskriser
er det stor oppfinnsomhet rundt omkring.

Sick Susie

23.jan.2009 kl.15:30

Hehe, den der smellen gikk jeg aldri på da jeg bodde i Oslo i 7 år :-p Og jeg som stort sett aldri betalte for t-banen og slikt :-p

Sv: Jeg setter pris på alle følelser jeg også. Skulle bare av og til ønske at jeg ikke var så nærtagende. Men det er noe jeg jobber med ved meg selv :-) Og da mener jeg ikke å blokkere ut noen følelser el.l., men rett og slett ikke bry meg så mye om hva alle sier. Kan vel si at jeg er en typisk kreps (stjernetegnet ja) når det kommer til kjærligheten og følelseslivet...
Forresten så kjenner CSO meg og denne Mannen med skjegg ganske godt så hun har litt rett i det hun sier :-p
Men vi fikk snakket litt i går, så nå forstår både han og jeg litt mer av hvordan den andre tenker. Ikke alltid så lett å sette seg inn i andres sko vettu :-p Og jeg er sikkert en av verdens mest utålmodige mennesker til tider, hehe.

Safarikjeks

23.jan.2009 kl.18:21

kjøp deg månedskort gutt!

Rindal

23.jan.2009 kl.18:50

Jeg vet ikke en gang om det finnes trikk her i byen. Trikker er skummle!

Agnes

25.jan.2009 kl.03:26

Ouch. Sånt suger. :(

Hundrings

26.jan.2009 kl.00:50

Ikke vær så positiv'a!

Håvard

26.jan.2009 kl.17:39

Grafittikunst snur ikke verden rundt, det er sant.

Tror Nazi-Per følte seg ganske lurt da han skjønte at innlegget manglet rasistisk budskap også!

Birgitte

26.jan.2009 kl.20:24

Hørtes ikke som noe superflott å oppleve. Hater sånt, eller misliker det sterkt.

SV: I know! Den er grell. Jeg måtte jo vise den, den var for stygg til å gjemmes.

Magnuss

27.jan.2009 kl.23:40

åååååååh. akkurat det der med isen har pappa lurt meg med mange ganger også!!:( også har jeg måtte betale tre-fire trikkebøter:P faen

idadenkule

01.feb.2009 kl.20:55

haha, slik kan det gikk;) snasen side du har:)

Leif

19.mar.2009 kl.08:48

herregud så latterlig.. Blir flau over å være norsk når jeg ser dette her..

Frode

20.mar.2009 kl.00:38

Leif:

Uffda du. Var ikke meningen å skuffe deg på noen måte, eller ødelegge ditt bilde på normen blant dine mednordmenn, men hadde du lest bloggen oftere hadde du sett at du ikke skriver til en rasist når du kommenterer på Lebouffon.blogg.no. Skjønner at du kunne misforstå, men de som kjenner meg og bloggen min tok åpenbart vitsen.
.

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

20, Oslo

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits