Bare 7 dager igjen!!Nedtellingen har begynt for lengst. Den er forsåvidt også grunnen til at dere ikke vet om den. Den siste tiden har jeg vært så full av tanken på det som skal skje at jeg har glemt at blogg. no en gang eksisterte! Tenk at jeg kunne lå så mye viktig gå hus forbi! Som nakenbildekonkurransen til Hundrings.blogg.no, eller den hysteriske inntektsgrafen til eloquentia.blogg.no!? Ja, tenk at jeg kan glemme denslags viktigheter, når det er sju dager til jeg reiser til ...nyc

NEW YORK CITYMidt på den verdensberømte halvøya Manhatten finnes det en skole som heter Juilliard. Det er... bra skole. La oss si at Kunsthøyskolen i Oslo (Khio) er teaterhøyskolEN i Norge, så er Juilliard teaterhøyskolEN i VERDEN. Ehe. I alle fall én av de aller, aller største. Jeg har de siste ukene hatt hodet fullt av monologstress, men har nå endelig bestemt meg for hva jeg skal bruke. De krever fire monologer, men du må ha et par andre klare i tilfelle du kommer videre, da andre runde med opptaksprøver finner sted samme kveld (!!!!). 

Livet er et eventyr, og jeg griper sjansen til å gjøre det meste ut av det! Jeg klarer ikke holde tanken borte: Tenk om jeg kommer inn!?!? Kroppen min er ikke stor nok til å romme den følelsen jeg får av å tenke på det. Det er ennå litt fjernt, men om seks dager skal det blir så inderlig nært. 

Men hva hvis du ikke kommer inn, vil noen kanskje spørre. WHATEVER! svarer jeg da. Jeg har kommet inn på Jacques LeCoq i Paris allerede, så teaterskole skal det bli!


...

Det var månedens selvopptatte, dagbokaktige, meg meg meg - innlegg. jaja, det er lov det óg. 

19 kommentarer

The Teller

22.jan.2009 kl.12:32

Wow, jeg ønsker deg masse lykke til!!!
Liker folk som virkelig "carpe(r) diem."
Fantastisk!

Eira

22.jan.2009 kl.12:44

Oj, oj! Så utrolig bra, Frode! Tvi, tvi så masse! (hele tre utropstegn ble brukt, men det er jo utrolig bra)

Chalten

22.jan.2009 kl.12:52

åå, det hørtes kjempe spennende ut. Kunne godt tennkt meg en tur jeg også. men jeg får vel vente... du får ha det kjempe kjekt. Håper du kommer inn, det hadde nok vært helt fantastisk! Lykke til :)

Eira

22.jan.2009 kl.12:54

Hvordan står det til sånn ellers, o person som reiser mye?

amanda REDHEAD grongstad

22.jan.2009 kl.12:54

Så fantastisk. Lykke til :)

Eira

22.jan.2009 kl.13:04

Bergenseren står nå på som vanlig. I går spilte jeg siste forestilling som Argan i "Innbilt Syke" som vi har satt opp nå i høst, og går inn i en periode med impro og klovning. Utenfor skolen så har jeg det egentlig generelt veldig fint. Jobber litt på en liten vintage-butikk hvor jeg blir betalt i klær, og har god tid til å skrive brev og tegne og ta bilder. Deilig, det òg. Dog blir det herlig å komme seg ut av videregående skole og ut å gjøre hva enn jeg kommer til å gjøre.

amanda REDHEAD grongstad

22.jan.2009 kl.13:04

Takk :) Du må høre på Frank Sinatra - New York, New York. Jeg får alltid en syk lyst til å sette meg på neste fly dit hver gang jeg hører den. Jeg har nemlig aldri vært der! Håper du kommer inn :)

Hundrings

22.jan.2009 kl.13:06

Du kjenner jo min kropp ut og inn da, Frode!

Chalten

22.jan.2009 kl.13:09

å være i NY blir nok et lite eventyr i seg selv. Men dette er på samme tid en enorm sjangse! er spent på hvordan det hele går.

Hundrings

22.jan.2009 kl.14:27

Hehe. Jeg vet ærlig talt ikke helt. Men pen er du jo;)

Sick Susie

22.jan.2009 kl.17:39

Masse, masse, masse lykkeønskninger kommer det hvertfall fra denne kanten :-) Du får kose deg grundig med det du
liker aller mest og tenke på at du uansett får sjansen til å leve ut drømmen din! Det er ikke mange her i verden, og kanskje spesielt ikke her i Norge, som har så mye guts som deg. Jeg føler vi er likemenn vi to - for jeg følger også min drøm :-) Det er en helt annen drøm, men dog er det nok like skummelt og samtidig en fryd ;-)

amanda REDHEAD grongstad

22.jan.2009 kl.17:45

Den er det! Stemning x 10 !

amanda REDHEAD grongstad

22.jan.2009 kl.17:46

"I wanna wake up in a city, that doesnt sleep
And find Im king of the hill - top of the heap"

Hundrings

22.jan.2009 kl.23:05

Døh! Veit du hvor vanskelig det er å stille seg foran et kamera, kliss naken, og tenke at nå må jeg se bra ut i trynet!?!

Mari- Lo

22.jan.2009 kl.23:31

Åh, Frode min! Ønsker deg utrolig masse lykke til, og
håper selvfølgelig at du kommer inn! Har alltid beundret deg for at du har så mye guts:) Good luck, kjære deg=)

Hundrings

23.jan.2009 kl.00:52

Neida - jeg kan godt være enig med deg, men jeg prøvde bare å komme med en liten forklaring... Hehe. Bildet er litt inspirert av ditt uslåelige gs-bilde!

Hundrings

23.jan.2009 kl.00:53

Men du - delta da!

Hundrings

23.jan.2009 kl.01:32

Jeg gleder meg! Vær drøy!

Mari- Lo

25.jan.2009 kl.13:49

Du har god grunn til å bli stolt også, for du er flink!:) Og jeg skryter ikke av folk med mindre jeg mener det altså. :)

Og tusen takk for gratulasjonen :D Jeg trives som mini-sjef og det er jo en veldig god start på arbeidslivet for å si det sånn:)

Husk å oppdatere når du har vært i NY, Frode!
c',)

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Oslo

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits