Fra voksenliv til en splitter naken Kanye West.
Yes, I had come to live a pennyless existence, I had come to write about truth, beauty, freedom, and that which I believed in aboe all things, Love. 


Scenen der denne replikken fremsies er den jeg kjenner meg mest igjen i der jeg sitter i skrivende stund på seks kvadratmeter i et kollektiv på Frogner. den siste tiden har vært fylt med jobbsøking og et generelt behov for følelsen av å ha kommet på plass. Den har jeg i større grad nå enn for en uke siden, og denne helgen har jeg til og med gjennomført min første jobb. Sammen med Karoline Freja har jeg vært instruktør på Elvebakken videregående, i disipliner jeg ikke vil røpe i fall det finnes bloggere fra skoler som ønsker å overgå Elvebakkens revy i år. Men det har vært gøy, deilig slitsomt og tilfredsstillende.

Neste ukes mål er:

Få meg en fast jobb på dagtid
Få meg treningskort på Tøyenbadet (er det ikke det det heter???)
Flytte pianoet mitt til Oslo
Kjøpe vaskemiddelDen første og siste tingen er, du vet, sånne... voksenting. Jeg er ikke så glad i huslige ærender. Å vaske og stryke og tørke og fikse går greit, men når jeg går på Bohus for å handle sengetøy og håndklær kjenner jeg at jeg detter inn i ... voksenverdenen. Jeg levde med en illusjon om at jeg for alltid skulle slippe å forholde meg til den typen ting man "må gjøre", og heller bare for alltid være et ekstremt reflektert barn. Nå skal jeg tjene penger selv og kjøpe nødvendigheter selv! Ting som alltid på en måte har "vært der", må jeg nå finne ut hvor jeg får tak i! Det er en større overgang enn jeg likte å se for meg. Fornuften forberedte meg selvfølgelig, men jeg antar jeg er for barnlig til å innse denslags før det er en realitet. Da jeg på mandag hadde kjøpt inn alt det nødvenige og innredet rommet mitt litt, tok jeg meg selv i å føle at tingene hadde stått der fra før... Det er spennende å bli kjent med meg selv i møte med voksenlivet. (HERREGUD for et SYKT kjipt ord. Alt som begynner på "voksen-" er fascinerende deprimerende.Jeg lastet ned og hørte overraskende mye på Kanye Wests album "808s and Heartbreaks". Jeg synes ikke det så veldig bra, men jeg liker det veldig godt.


kanyewestmysterynikes3

Legg forresten merke til han der ^. 
Hva ser han for seg at han gjøre med Kanye? Jeg tør ikke gjette....Kanye West sa en gang i pressen at han ville posere naken for å bryte med konvensjonene i USA, da han ser at Björk kan gjøre det samme uten at noen reagerer, men ser for seg at hvis han gjorde det ville alle blitt helt fra seg.


Hva tror du? Ville Kanye West fått mer oppmerksomhet for en nakenposering enn Björk?Ja, forresten: 

godt nyttår, alle sammen!
10 kommentarer

IRIS ELIN

11.jan.2009 kl.20:40

kanye west er kul : )

TippTopp

11.jan.2009 kl.20:44

Hei! Hva mener du om det å være en langtidsinvestering? ;P

valkyrjen

11.jan.2009 kl.21:19

SV:
Jeg er fult klar over at det har pågått i en halv evighet der nede, men staten israel ble opprettet i 1948 og palestina angrep i 1949. dermed eksakt denne konflikten jeg snakker om.

Jeg er også klar over dette, og sikkert slurvete skrevet av meg, men poenget var at det ikke hjelper noe å ødelegge Oslo og at det er respektløst ovenfor landet som har hjulpet dem å oppføre seg slikt.
Jeg har dermed ingen ting imot innvandrerungdom som ikke driver med slikt tull.

Sick Susie

11.jan.2009 kl.22:41

Haha, den der perioden i livet gikk jeg gjennom da jeg var 16 :-p Er vel gjerne på tide at du blir voksen nå som du har vært myndig i over ett år.

The Teller

12.jan.2009 kl.12:11

Ikke heng deg opp i ordet "voksen". Det er bare tull.
Jeg bruker ikke det ordet i det hele tatt, og i blogg.no`s fleste øyne er vel jeg en vaskeekte kjærring av et gammelt kvinnfolk.

Men i mine øyne er jeg fortsatt MEG.
That`s it. Hverken mer eller mindre - og jeg elsker det.
:-D

eloquentia

13.jan.2009 kl.02:24

Jeg får skylde på at det ikke er jeg som holder kamera... *kremt*

Men ... tja ... trives du i voksenlivet, da?

Hundrings

13.jan.2009 kl.17:14

Ja! Kanye West har jo et navn.

The mind of Tore speaks:

16.jan.2009 kl.13:32

Nei. Jeg tror ikke det skulle skape så stor oppmerksomhet annet enn i blader for minderårige kjendisavhengige. *pling* en ide har dukket opp.... stikker... men piano høres alltid kos ut... og jeg skrev denne kommentaren akkurat som jeg tenkte akkurat i det jeg skrev den...

Hundrings

17.jan.2009 kl.03:11

Jeg kunne tenkt meg flere innlegg fra deg, jeg... Er så morsomt å lese om tankene dine. Dessuten så er du så pen!

Tove Veronica ¢¾

18.jan.2009 kl.03:20

Jeg leste Tøyenbadet og det eneste jeg klarte å tenke på var narkiser og setningen "ikke mist såpa i dusjen". Hvorfor? Nei, det vet jeg ikke!!... hmm... o_o

Ogdå syns jeg du kan blir flinkere til å oppdatere bloggen. Hvertfall siden jeg har blitt flinkere. Og jeg var jo en av de største synderene... Please come back... for real! :)

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits