(Little) Charlotte
Det finnes en pike rød, presque uten brød. Hun er min datter, samboer, sexpartner, parasitt, medrefleks og kommentarspilledåse. 

Hun er raskere i kjeften enn Eddie Murphy 

tn2eddiemurphy1og kulere når hun danser enn Mata Hari.


matahari

Hun er Paris' største anekdote- og kommentarkilde, og er min partner i bollywoodfanklubben. Hun snakkes om i alle verdenshjørner: "Hun er et ekstremt komisk talent" - Sturla Berg Johansen om Charlotte etter å ha sett henne på scenen i Kong Ubu. Hun er en leksikon med innbind av hud, sider av kjøtt skrevet i blod. Hun er musikkverdenens svar på filmverdenens Imdb, og trenger ikke mange sekunder på å finne ut hva DU hører på.

HUN ER:

photo 66

photo 76

photo 70

photo 71


... CHARLOTTE!!!

Og selv om du har driti på deg av synet på disse bildene, er jenta egentlig omtalt ofte som ganske (les: relativt) søt.
Ja, hun er faktisk så søt at den franske familien hun kom i kontakt med ikke nølte med å si ja til å ha henne som jeune fille (ung flikke) au pair (barnevakt) i et halvt år etter nyttår. (!!!!!!!!)

Du er ikke overbevist av disse hårde ord? Du kan fremdeles ikke forstå hvordan noen kan la et udyr som det passe barna sine? Behold, I give you:


posebilde

Her har du.. oi.... feil bilde.

n84027046143589303318

Deeer, ja... 

Alt er litt klarer nå? hm? ja?

Tilfellet er at Charlotte og jeg har gått i klasse sammen 2 år på videregående, og hun er grunnen til at det streifet mitt sinn å dra til Paris. Tusen takk Charlotte! Du er den dydigste vennen jeg har som har en så lav moral som deg. Det vil jeg du skal vite. Jeg elsker deg. (på en sånn far/datter/sexpartner/samboer/religiøs/ateist/død/levende-måte.)

Charlotte kan forresten ofte spottes under navnet "slempike14". Bare sånn i tilfelle du skulle snuble over henne på internett.


5 kommentarer

Safarikjeks

11.des.2008 kl.23:34

hehe:)

Tove Veronica ♥

13.des.2008 kl.03:49

Haha! Søtt! ;)

Og my lord du er på bloggen igjen!!!!!!! Jeg som har ventet sååååå lenge! :D E må si at det pays off å ha litt tålemod! Som vi hallinger sier! ;)

Welcome back!

Hundrings

14.des.2008 kl.03:23

Fantastisk å ha deg tilbake!

African Queen

14.des.2008 kl.14:20

Hun ser i alle fall livlig ut..!

Mari- Lo

14.des.2008 kl.17:54

Haha! =D

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits