Kun TIMER til avreise!!!
Da var altså den siste dagen før jeg reiser (nesten) over. Jeg forlater barndomshjemmet mitt halv fire inatt, og etter et par timer i bil skal jeg sjekke inn på Gardermoen. Koffertene mine er fulle av:


 
Klær, klær, klær (derav badeshorts, sydvest og stilongs. sånn i tilfelle.)
Undertøy, undertøy, undertøy, undertøy
SOKKER
Skrive- og tegnesaker
Bøker (om vin, språk, en liten prins og en kjent dansk en, om Paris som teaterhovedstad og en hjemmelaget om Paris og alt den har å by på*)
Trekkspill
Noteark
Kjøttøkser (Haaahhaah.  jeg.... kødda.)
Speiderkniver (Moooohoohoohhohahahaha. kødda igjen jeg.)
Lakksko (nei fader da. Jeg kødda igjen. Jeg har jo ikke mer med meg!!!!!)

Såh... jeg er forberedt vet du... reine speider'n! ...Jeg stod på badet for en times tid siden og børstet vekk krabbesmak fra tennene med min vidunderlige og åh, så nødvenige, hårete Jordan. Plutselig, mens jeg stod der og utførte dette så vante ritual, slo det meg plutselig at det bare var seks timer til avreise. At det faktisk bare er snakk om timer til jeg reiser, og for første gang i en jeg-skal-studere-i-Paris-kontekst, kjente jeg at det kilte i magen! Det var så vidunderlig, og brakte meg tilbake til alle øyeblikk som har motivert meg til å velge de veier jeg har valgt i livet hittil. Generelt har jeg en slående tro på magefølelsen, for så lenge den er god, har du gjort det riktige, tror jeg - med stor sikkerhet.
Det var uansett veldig betryggende, og ikke minst oppildnende! Så nå er det bare å vente. 


Dens siste uken har i likhet med dagen idag dreid seg ene og alene om å se alle jeg er glad i en siste gang før jeg drar, og jeg har lykkes med det, med unntak av Sturla. Og det var litt kjipt. Men sånn er'e. Jeg fikk møtt Sindre og Håkon tidligere denne uken, men til tross for planleggingen av et gjensyn idag, ble ikke det noe av. Grunnet historier de heller får fortelle selv, noen av mer eller mindre underholdende karakter. Gled dere. (!!!!)


Anne og jeg fikk tatt bildene jeg skrøt av tidligere. Fotoserien består av bedagelighet i klassisk drakt som etter hvert går over i kåtskap og fråtsing, men jeg må nok snakke med Anne før jeg legger ut de.... verste bildene her....
Jeg fikk vært med på en siste øvelse med Kompani Linge, og det kjentes godt å leke med drama igjen! Herre, som jeg gleder meg til det neste teaterprosjektet jeg skal være med på. Hva det blir, får vi (dere og meg) vite om et par uker....


Men nøyaktig HVA skal jeg gjøre i Paris!?!?!


Som elev ved Høgskolen i Ålesund skal jeg bli losjet gjennom et halvårsstudium i Fransk, av Gateway College (et ekkelt kapitalstyrt system av en organisasjon hvis opphavsmann tilfeldigvis er sønnen til min mors foreldres nabo.) og motta 30 studiepoen som lønn for strevet.


Gjennomføre i alle fall én walkabout i de franske gater (med kostyme, i en rolle, improvisere frem en handling sammen med menneskene som passerer. gateteater rett og slett.)


Lære meg vin.

Finne ut om jeg har VELDIG eller bare litt lyst til å studere videre i Paris.

Handle julegaver.

Shoppe KLÆR.

Male, tegne og skrive.

Lage mat.

Lese lese lese lese lese lese lese lese.Jeg kan forresten nevne sånn på slutten av innlegget at jeg er utrolig heldig som har så mange omtenksomme venner! Jeg sikter til tingene jeg har fått før jeg drar! Av Kine fikk jeg en fantastisk reisehåndbok hun hadde laget selv, men mye omhu og fantastisk kreativitet. Av Beate fikk jeg en moleskinnotatbok PARIS. Av Charlotte (venninna til stesøsteren min!) fikk jeg en bok om hva som rører seg av kulturpersonligheter og bevegelser i Paris. Av Anne fikk jeg en vennebok vi begge skal bytte på å skrive ned ting i, av Espen fikk jeg Le Petit Prince, en barnebok jeg har lest på norsk før, som gjør den utrolig lærerik å lese, og to bøker - én om dramaturgi (et av teaterets kanskje viktigste og i alle fall utrolig interessante felt) og én om vin.


Disse gavene blant mange fler, vitner om at vennene mine vet veldig godt hvem jeg er, og det setter jeg utrolig pris på. jeg føler meg så inderlig SETT, og jeg er bortskjemt. Så utrolig, deilig og på grenset til uforskammelig bortskjemt. Men jeg setter pris på det hver eneste dag og takker den ubevisste skapende kraft for at de så uunngåelige sammentreff som har funnet sted underveis i historiens gang har ført til at mitt liv skulle arte seg slik.


Så, mens du gremmes av misunnelse, eller unner meg den velsignelse det er å ha slike venner, kan du svare på DISSE:1. Hvilken dansk prins nevner jeg i begynnelsen av innlegget?
2. Hva er bloggadressen til Kine?
3. Hvor mange tror du jeg kommer til å ha tatt med hjem etter kvelder på by'n i løpet av det halve året?
4. Hvor mange tror du jeg tror jeg kommer til å ta med meg hjem etter kvelder på byen i løpet av det halve året?
5. Når leste du denne bloggen for første gang?


PS!!!! 
 
Jeg har 972 kommentarer, og den som dytter inn kommentar nr. 1000 får en link på bloggen min og heder og ære! Bare så'ru veit det!


God natt!


6 kommentarer

SARAH

31.aug.2008 kl.00:41

Jeg kan ikke tro at du reiser nå! Jeg fikk helt kriblinger i magen da jeg leste nedover! Herregud, Frode! PARIS! Det er helt sjukt. Jeg er sykt glad på dine vegne! Du kommer til å ha det helt fantastisk der. Der er jeg overbevist om:)
Og så var det spørsmålene da;
1. Hvilken dansk prins nevner jeg i begynnelsen av innlegget?
Du kan få meg til å tro mye rart..
2. Hva er bloggadressen til Kine?
kinepine.blogg.no?
3. Hvor mange tror du jeg kommer til å ha tatt med hjem etter kvelder på by'n i løpet av det halve året?
Flere enn jeg kan telle på fransk ihvertfall;)
4. Hvor mange tror du jeg tror jeg kommer til å ta med meg hjem etter kvelder på byen i løpet av det halve året?
Flere enn du tror at jeg tror at jeg kan telle på fransk;)
5. Når leste du denne bloggen for første gang?
Det var en kald novemberkveld. Jeg satt alene hjemme. Hørte lyden av høstbladene falle på bakken, og vinden som suste inn i sprekken av vinduskarmen.. neida. hmm... husk itj! Da du begynte å blogge? Eller, da jeg fant du at du begynte å blogge;D ..Som var i april 2008. Jupp, der har vi det! "April" "Endelig svar avgitt?" "Jævsann!"

GOD TUR, GOD TUR, GOD TUR!! Hils Charlotte fra meg! Og kos dere masse!! :D :D

Kine Marie

31.aug.2008 kl.11:05

Jeg er glad i deg!

Har forresten funnet en fransk venn til deg! Hun i klassen min som jeg fortalte om som har bodd i Frankrike har en veldig god kunstnervenn i Paris. Han skal visst være veldig opptatt av uteliv og kultur, han er fransk(men kan litt engelsk) og har sansen for skandinavere! Hun skulle snakke med han, så får du kanskje nr hans =)

Mari Lo

01.sep.2008 kl.02:43

God tur, min kjære Frodo!!=D Og hils den franske Gandalf!

1. Hvilken dansk prins nevner jeg i begynnelsen av innlegget?
Han derre' sønnen til kongen.
2. Hva er bloggadressen til Kine?
www.hvaerbloggadressentilKine.no ?
3. Hvor mange tror du jeg kommer til å ha tatt med hjem etter kvelder på by'n i løpet av det halve året?
Rundt et dusin mozell.. nei... mademoiselles og et dusin monsieures.
4. Hvor mange tror du jeg tror jeg kommer til å ta med meg hjem etter kvelder på byen i løpet av det halve året?
Et par dusin mademoiselles og et par dusin monsieures.
5. Når leste du denne bloggen for første gang?
En gang jeg var på skolen og googla navnet ditt på en av bibliotekets PCer! Ho ho ho!=D

draum

01.sep.2008 kl.21:50

Du høres skikkelig glad ut :D

African Queen

12.sep.2008 kl.16:03

SOKKER!!! :D :D :D
Flink gutt :)

Guri meg for noen knasende vanskelig spørsmål du har satt sammen!

1. Hamlet?!
2. eplefrø
3. kuatrevædissnøff
4. Ikke så mange, tror ikke du gidder å betale overvekt :P
5. Det er en stund siden, men ikke så lenge siden allikevel... Innlegget om vakre mennesker tror jeg...

Håper du hadde en fin tur!

African Queen

12.sep.2008 kl.16:04

ikke tur, reise heter det... -.-

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits