Hei!
Jeg er egentlig bare innom for å si hei. Ser at aktiviteten min har vært Satans dårlig de siste dagene, og det beklager jeg dypt. Men grunnen er ganske enkel; jeg jobber og jobber og jober, og kveldene fylles med nærvær av folk jeg er glad i og som jeg har lyst til å se noe til uten at vi sitter og blogger (med unntak av Sindre og Håkon selvfølgelig.)

Så de siste dagene har i grunn handlet mest om å se de jeg er glad i og bare SE dem. Kine, Anne, Espen, Fredrik, Håkon, Sturla, Anja, mamma, Beate, Sabina m. fl. er alle folk jeg er veldig glad i og trenger en dose av før jeg drar. Det er ikke spesielt lett, men jeg legger ut resultatet av mitt samvær med Anne senere denne uken. Det blir KULT! det lover jeg. hehe ;)

Nå er det kun én uke til jeg reiser. Da drar jeg til Paris, og denne uken blir også mindre blogging enn det var i for eksempel MAI. Men men. hvis dere synes bloggen er kjedelig for tiden, får dere bare lese innleggene som ble krevet i juni. De er mer innholdsrike. Kanskje du tenker annerledes om det du leser hvis du leser dem nå?

Så, alle sammen! Jeg lover mer bloggaktivitet fra min side spesielt når jeg kommer til Paris. Dere skal se at personligheten min kommer til å endre seg noe helt sinnsykt. Jeg er så spent på hvordan jeg kommer til å bli. Jeg dævver. 

Så, inntil videre: jeg er glad i dere alle sammen! Ha en nydelig søndag!

10 kommentarer

sylvia stephanie

24.aug.2008 kl.13:34

Du er heldig som skal til Paris mann!!

Håkon

24.aug.2008 kl.14:28

Du må blogge masse når du kommer dit! Er spent på hvordan ting kommer til å bli! :)

Eira

24.aug.2008 kl.16:54

Heldig, heldig, heldig. (har du forresten fatt brevet mitt na? Om det har blitt borte vekke i posten blir jeg skikkelig lei meg) ja, ogsa ma du huske a gi meg din adresse francais. Oui, oui.

Firippu

24.aug.2008 kl.17:44

Hai. Jeg har allerede flyttet:D GLIS!! Nå sitter jeg i Japan på et bibliotek. Ingen snakker engelsk her go det er litt skummelt spesielt når jeg skal kjøpe ting jeg må spørre etter. Anyway mata ne bakaneko.

Watashi wa daisuki desu yo.

Anata no shounen kara desu.

Mari Lo

24.aug.2008 kl.23:20

Lykke til med flyttinga, Frodo! =D

frkfant

25.aug.2008 kl.16:00

For at du skal tydeliggjøre ditt siste innlegg spør jeg: hva er det som ikke er spesielt lett..? å legge ut resultatet av samværet med Anne? selve samværet ? eller å rekke å være sammen med så mange av dine kjære før du reiser?

Frode

26.aug.2008 kl.04:11

FrkFant: Vet du, det var så utydelig skrevet at jeg ikke fant det ut selv da jeg leste det om igjen... Men jeg antar at det heller ikke var særlig viktig. Det har ikke noe å si hva jeg mente. Ingen av delene er lite vanskelige.

Firippu: Fy fader filip! For en heldiggris du er! Folk snakker jo knapt engelsk i Paris også/heller (help me out here! Heller eller også?), så det blir litt rart. Gleder meg til å høre mer fra dine japanske eventyr!!! Du er modig!

Tove

26.aug.2008 kl.06:07

Jeg tilgir deg for at du ikke blogger så mye... Bare fordi jeg skjønenr deg veldig godt. Er egentlig bortkastet tid med blogg. Har du lagt merke til at nesten alle bloggerene på blogg.no har sagt det hvertfall en gang!? haha! At blogg er tull og alt det der... velvel! Gleder meg til å lese om ting og tang fra Paris hvertfall! :)

African Queen

27.aug.2008 kl.01:18

Gleder meg til blogging fra Frankrike! :D
Og en ting som er spesielt og unikt med bloggen din(og få andre favorittblogger jeg har), de gamle innleggene dine er fortsatt interessante og underholdende!
Ha en fin... onsdag! :)

The Teller

27.aug.2008 kl.12:54

Men jeg haaaaaar jo lest hele bloggen din jo, hehe.
Kos deg med forbredelser - et godt innlegg er verd å vente på :-D

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits