Dancin', dancin', dancin' all night long


Jeg har vært på en av de beste festene jeg har vært på noensinne. En god venn av meg hadde sitt førtiårslag (apropos det ordet: jeg husker ennå en tid da jeg trodde det var satt sammen av ordene førti, år og slag. Det var litt av en åpenbaring å skjønne at det handlet om et lag man har når man runder år... Man lærer så lenge man lever. vi fortsetter:) på Fabrikken, like ved Elvebakken videregående og utestedet Blå. Stedet var et industrilokale, alle hadde tatt med mat og firex7m med bord ble dekket med de deiligste koldborddelikatesser. 

Underveis i middagen underholdt flere av de 150 gjestene med diverse innslag deres kreativitet hadde avstedkommet før festen, og det var faktisk stor kvalitet over det meste. Noe som vitner om hva slags gjeng man snakker om. - I likhet med det faktum at det bare var én eneste utpreget full person blandt alle sammen. Ach, så mye kjærlighet i rommet. Det var heller ikke et minus at min teaterinstruktør over alle slike, Anja var der sammen med meg, i likhet med Karoline, min fremtidige arbeidspartner og sikkert bedre venn, samt alle mine medkamerater i Kompani Linge.

Ette rmaten ble det ryddet plass til god gammaldags dans, og ABBA og Michael Jacksom var blant de som fikk frem danseren i de fleste. Karoline var en fabelaktig danser, men de 10-15 minuttene jeg likte meg best på dansegulvet var da jeg svingte meg rundt latino-style med danser og koreograf Liv Marie Skåre Braaten. Hadde jeg kommet på hennes virke før dansen, hadde jeg nok ikke turt å by henne opp. Men jeg gjorde nå det, og eventyret endte godt. Vi ble klissvåte og deilig slitne den sommerkvelden. Alkoholen glemte jeg, slik jeg har lett for å gjøre når swing, salsa, tango, vals og quickstep står på menyen (som den ulærde danseren jeg er, danser jeg selvfølgelig en salig lapskaus av alt dette samtidig når jeg er i støtet.)

Dette skjedde på lørdag, og morgenen etter spiste Elin, Espen og jeg en lang og bra søndagsfrokost, leste avisen og slappet av til klokken slo fem. Da dro jeg til Sabina, min så heite og hyggelige venn som nå bor i en av Slemdals så skogkledde gater. Det var et deilig gjensyn, og jeg fikk færre vonde tanker om å flytte til Oslo i Januar.


Og sånn siden jeg snakker om mye forskjellig, her er et utkast til den stadig forandrede listen over ting jeg skal lære meg før jeg er for gammel til å bli GOD på det. Altså ting jeg ikke er god på ENNÅ.

steppe (det har jeg lyst til å kunne så folk måper)
danse flere dansestiler SKIKKELIG
spille piano
spille concertina
spille trekkspill
spille fiolin
synge bra. skikkelig bra
sy
male med oljemaling
skrive dramatikk
komponere musikk
regissere
designe scenografi
holde styr på kalendere
erklære min kjærlighet hvis jeg er forelsket
spise regelmessig
lage mat
kjenne vin
redigere bilder

okey denne listen er lang. Dette var litt av det.
Hva har du mest lyst til å lære deg, akkurat nå!?PS: Jeg har forresten fått min Macbook Pro nå!!! Nåde, så moro det er. Den er fantastisk. Jeg elsker den. min Mac. Den har ikke noe navn. Noen forslag?
 


18 kommentarer

eplefrø

18.aug.2008 kl.20:37

Hehe.. Jeg ser for meg Bjørn som din personlige trener, tar over alle intervjuer og sier: Neida, det er helt og fullt opp til Frode, men det hadde jo vært flott om jeg, ehm.. hehe.. Jeg mener HAN ble olympisk mester da. Dette er jo noe vi har JOBBET FOR LENGE!

Hvorfor har vi aldri dansa sammen (hvis vi ser bort i fra "skyggedansen" på Lysistrata.:P) ??

Eira

18.aug.2008 kl.21:13

Ah... finefine mac. Velkommen i klubben! (dog jeg nok har en litt mer utdatert utgave uten pro) Din liste angående hva du vil bli god til ligner ganske mye på min minus et par instrumenter og pluss at jeg vil bli flinkere på gitar, bli flinkere å tegne og slikt, pluss at jeg vil bli et bedre menneske (hehe, neida) Det er jo alltid ting som en vil bli bedre på, men for øyeblikket kommer jeg ikke på noe mer.

African Queen

18.aug.2008 kl.22:07

hmmm, jeg har lyst å lære meg å danse, BRA!
skrive bøker
ta fien bilder
mye om menneskets måte og tenke på, psykologi
tegne og male
lage mat
lage vin
også vil jeg bli mer motivert og målbevisst, sånn generelt :)

Max Mekker, det kan macen hete!

Kiri Lovise :)

18.aug.2008 kl.22:27

bra at det er flere enn meg med mac ;)

Eira

18.aug.2008 kl.22:30

Mhhmm, c'est moi. Egentlig tror jeg det hovedsakelig kommer ut av at jeg ikke har så mye annet å ta bilde av, men masse tanker angående det å ta bilder og ting som jeg vil ta bilder av (bortforklaringer, bortforklaringer)

eplefrø

18.aug.2008 kl.22:35

Vi må det! Lover du å danse med meg i Paris?

Kiri Lovise :)

18.aug.2008 kl.22:43

jammen det er jo bra ;)
det øverste? hvilket?

Kiri Lovise :)

18.aug.2008 kl.22:46

jammen det er jo bare et jo ;)

eplefrø

18.aug.2008 kl.22:48

Jeg vet, jeg vet, jeg vet at du har sånn... Men vi kan jo late som at jeg ikke visste det og var den første som oppdaget at man kunne kjøpe dem og at det ihvertfall ikke er fordi din var så fin at jeg også ville ha en!

eplefrø

18.aug.2008 kl.22:48

Nå gleder jeg meg så JÆVELIG til Paris!

Kiri Lovise :)

18.aug.2008 kl.22:50

haha ;)

eplefrø

18.aug.2008 kl.22:57

Det er sånn det henger sammen jo! Bra Frode, bra! Kanskje vi kan lage et dansende-paraplyer-gateshow i Paris? :O:O
Kunstnernavnet mitt skal være Hellern.
Jeg og Ina traff forresten Lilann (Lillann? Lillan? Lilan?) i dag! K-L-E-I-N-T! Kremt

stine

19.aug.2008 kl.21:58

herlig blogg:-)
My god lesing her gitt:-)

Tove Veronica ♥

22.aug.2008 kl.05:48

Hahaha, jeg har hele tiden trodd det var førti-års-lag. Lag as in ett festlig lag haha! My go, så feil kan man altså ta!? :P

cha

23.aug.2008 kl.12:00

BigMac? MacGyver? Macaroni? Tobey Macuire?

frafant

23.aug.2008 kl.19:27

selvbeherskelse

frkfant

23.aug.2008 kl.19:30

Starter likeså godt min første kommentar i denne bloggen med å skrive navnet feil, igjen...selvbeherskelse...kunne ikke dy meg å påpeke min egen skrivefeil!

Merci Beaucoup

06.okt.2008 kl.15:56

Akkurat nå har jeg lyst å lære meg fransk. Flytende.

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits