Amanda LeporeDere har sikkert sett henne... Hun stikker seg frem her og der hvor kjente fjes vanker, der mektige mennesker danker, og der overfladiske mennesker utveksler utseendetanker. Hun er:


Amanda Lepore

HeatheretteMen HVEM er hun!?

Hun ser jo for det første ikke menneskelig ut. En plast- og porselensdukke med muskler å gå med. Hun har utrolig lite mimikk, og selvinnsiktsløst nok har hele extremefashion-bransjen falt for henne som varemerke og moteikon. På bildet over er hun på lanseringen av (den så veldig kule) Heatherette-kolleksjonen 2008 ...? (correct me if I'm wrong. I might be.)

selv om hun er ganske disgusting, fordi plastic-fantastic er nettopp det og hun er åpenbart symbolet på det hele, kan jeg ikke la være å... like henne! Altså ikke LIKE henne som i at jeg har bilder av henne på rommet - gud forby. Nei, det jeg snakker om er egentlig at verden, på noen områder, har blitt et sirkus av blinde mennesker som løper på kryss og tvers og dreper hverandre. Denne dama er på sett og vis en av disse, men allikevel ikke, for hun er litt på utsiden. Alle vil være som henne, men ingen tør, for de ser jo at hun er lost way out there. Hun ser jo ikke menneskelig ut lenger, det er jo alle enige om, men allikevel jager folk for å bli som henne.
Hun har på mange måter blitt bildet på den verdenen så mange av oss står på utsiden og hater, og altfor mange er fortapt på innsiden av og elsker.
Jeg har prøvd å finne flere grunner til at hun er et slikt idol. Det første som slår meg er at hun er "plettfri". Hun har liksom "fått det til". Hun er ikke full av sår og arr, blemmer og etsende hud. Hun ser ut til å ha det "smertefritt" i en kropp der det ligger implantat i lepper, hake, kinn, pupper, lår og rumpe, der magen er fettsugd opptil flere ganger, ribben er brukket inn (for å se tynnere ut), for å nevne noe.

Oi, jeg glemte å nevne - Amanda var gutt da hun ble født og tok kjønnsoperasjon da hun begynte på videregående! Hun hade sin første plastiske operasjon da hun var 15 og fortsatt en gutt.

Nei, dette er ikke et "se så jævlige noen mennesker kan være"-innlegg. Dama må få lov å velge hvordan hun vil leve, på lik linje med mennesker som for eksempel gifter seg. Noe jeg kanskje i løpet av de neste 10 årene kommer til å finne like utrolig.


Så nå vet dere det!


28 kommentarer

Eira

15.aug.2008 kl.23:02

Hun er litt av en dame, ja. Underlig hva folk finner på å gjøre med seg selv, men en kan ikke unngå å bli fascinert.(og angående brevet så tenkte jeg at jeg skulle gjøre konvolutten litt mindre... dekorert. Men så tenkte jeg: "screw it" og nå er den fin og full. Brevet sendes avgårde til Stokke i morgen (jeg dreper posten om det forsvinner i posten) )

Eira

15.aug.2008 kl.23:20

Slike ord gleder mitt hjerte. Hvordan står det til, Frode?

eloquentia

15.aug.2008 kl.23:23

Når hun dør kan de flyee henne med lyft og bruke henne som sånne flytepongtonger for Venezianske hus...

Eira

15.aug.2008 kl.23:42

Jeg har det meget bra, Frode. Laget tidligere i dag en bursdagskake (helt spesiell oppskrift, vært i familien i 50 år) også lagde jeg marsipanfigurer som var formet som menn med

barter, giraffer, hjerter, fisker og flosshatter. Snart drar jeg tilbake til skolen. Jeg gleder meg litt men syntes det er litt rart for jeg har blitt kjent med så mange som skal ut i verden og dra avgårde og skal gjøre masse rart og nytt mens jeg selv har to år igjen. To fine år, riktignok, så jeg gleder meg altså.

Eira

15.aug.2008 kl.23:56

Jeg går på dramalinjen i Bergen. Det er fint. Meget fint.

African Queen

16.aug.2008 kl.00:14

Huff hun er lite attraktiv... :SNesten litt skummel... :PKommentaren din var oppmuntrende!! Takk :D :D :DJeg har så smått begynt på boka, men det kommer nok til å ta god tid ettersom jeg ikke har skrevet lengere sammenhengende tekster før, en bok blir dermed litt WOW. Men det er min drøm å få det til, og få den publisert!

:)

Lotte

16.aug.2008 kl.01:05

hun var ekkel! :/>http://www.l8tte.blogg.no

Caroline Constanze

16.aug.2008 kl.01:22

Uansett hva du sier kan jeg ikke la vær å synes hun SER ekkel ut.

Tore R.

16.aug.2008 kl.15:11

Rimelig spaca dame! Men jeg syntes det står respekt av å gjøre som en lyster. Hun har jo bare fulgt sin egen drøm. Diskusjoner om utseende mener jeg kommer i andre rekke. Uansett står det respekt av å stå frem på den måten, jeg tror de færreste hadde turt det.

Tove

16.aug.2008 kl.15:42

Oh my God!!! *Janice impression*Jeg skal si at jeg syns dette var utrolig stygt, men jeg skal raskt legge til at det er respekt i å gjøre akkuratt som man selv vil. Jeg syns silikon histen og pisten, spess puppene, kan være utrolig pent på noen jenter. Det er jo fint å se på store kvinnepupper selv om de ikke er ekte. Personlig har jeg hørt gutter si dette fort etterfulgt av settningen. "Men jeg foretrekker naturlig store!" Det ligger ett lite hat i meg ovenfor jenter med store falske pupper, men det er bare fordi jeg skulle ønske jeg også kunne ha store falske pupper. ;) Men når jeg nå har bortforklart dette godt nok så må jeg si at ett sted burde grensen gå! o_O

Mormah

17.aug.2008 kl.02:11

Jeg skulle gjerne sett en oversikt over hva som er ekte og uekte på denne kroppen!Det skumle er at hun minner meg om en jeg vet hvem er, jeg kommer bare ikke på hvem..

The Teller

17.aug.2008 kl.05:41

Formel1 er det beste jeg vet. Jeg legger rett og slett livet opp etter det. Gleder meg til løpet til helga, blir spennende med ny bane. Og turen til Belgia Grand Prix blir helt sikkert en vinner. Har før vært en gg i Ungarn og 2 gg i England. I love it!!Du da? Følger du med?

African Queen

18.aug.2008 kl.01:02

Ja vettuva, boka skal du få!

Hundrings

18.aug.2008 kl.19:33

Hvorfor er du lettet? Jeg bare fant bakgrunnen på nettet.

The Little Red Fox

18.aug.2008 kl.20:02

Haha, jeg liker innlegget godt! For meg blir hun et symbol på hvor syk og skrudd verden er... Visste du det, så dette på en dokumentarfilm som heter "Surplus" at i amerika kan man kjøpe dokker, alla oppblåsbar barbara, som er omtrent helt realistiske i utseende. De er laget av voks, så de skal virke ekte, man kan bestemme str. på pupper, hva slags type kropp de skal ha (tynn, normal, fet) hårfarge, ansikt osv. også har de jo selvfølgelig et hull nedi der så man kan jokke løs. Altså man kan ha sex med en død ting, men som ser akkurat ut som du øsnker. Tro meg, de fleste ser

lite naturlige ut...

The Little Red Fox

18.aug.2008 kl.20:04

Disse koster forresten rundt 6000 - 8000 dollar!

eplefrø

18.aug.2008 kl.20:07

Kanskje det er akkurat det Amanda har gjort... Hn har gått inn på statistikken på dukke-utvalget og sett hva slags utseende som er mest populært, tatt med bilde til kirurgen og sagt "Gjør meg vakker" det er dette menn vil ha!

Frode

18.aug.2008 kl.20:29

Haha, ja, hun har nok bestillingsdukker osm ideal... hehe. jeg synes bare det er rart å tenke på at det er mulig å gå så langt! At verden har blitt... sånn!Hvordan skjedde det!? og vi lever midt i denne utviklingens så enorme aksellerasjon. Jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Jeg tror vi kommer til et punkt der folk blir opptatt av det rent menneskelige igjen, kanskje mer enn noen gang. Fordi vi savner og trenger det rett og slett. En kjærlighetsrevolusjon! det vil i såfall være den eneste sammenhengen jeg kan kalles særlig samfunnsradikal.

Rindal

19.aug.2008 kl.16:45

da vet vi det ja.Som majoriteten av jenter, syns jeg hun er ekkel. Det blir for mye, men, det er vel det som er menningen.

Mari Lo

20.aug.2008 kl.01:12

Hu der er ikke akkurat det vakreste jeg har sett, nei!Lurer på hvordan det er å kysse med noen som har SÅ store lepper! Haha, huff!

Tove

20.aug.2008 kl.20:37

Noen tar den helt ut... Pos eller neg sier jeg ingenting om... höhö!

thelittleredfox

29.aug.2008 kl.21:16

Akkurat det tenker jeg også, hva slags verden lever vi i?? Idealet har blitt noe som er så laaangt fra virkeligheten!Nei, sammen skal vi lage en kjærleiksrevolusjon

Chalten

22.sep.2008 kl.21:29

Det er mange spennenes mennesker ute i verden. Gøy at ikke alle er a4 :p

01.nov.2008 kl.06:22

ja det er jo en transe da.. de fleste transer ser ganske annerledes ut enn vanlige jenter (siden de ikke er det), eneste unntak må vel være Joan Rivers.. Hu/han/det har ingenting med vakker eller stygg å gjøre,,mye er for å sjokkere og er det noe motefolk elsker så er det nettopp dette,,der av my publisitet rundt henne osv..

Unnskyld meg, men nå skal jeg spy utover hele badet mitt

Joakim

28.des.2008 kl.01:38

Jeg syntes ho er kul jæ!

Camillah Daniela

31.jan.2009 kl.01:07

Elsker henne

;o:p;o:p;o:p;o:p;o:p;o:p;o:p

12.mar.2011 kl.11:47

det er så jævli feil at dere kaller han en dame. DET ER EGENTLIG EN MANN. æsj.

Frode

01.apr.2011 kl.01:31

Hvem er "dere"?

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

22, Oslo

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits