...og det hadde jeg ALL GRUNN TIL!!!!!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra premièren på Batman - the Dark Knight, og for å få meg selv i seng tidlig nok til å leve i morgen den dag, skal jeg være kort.

Som så mange av mine bekjente - spesielt mine venner og gode sådane, finner jeg ALLTID noe å pirke på ved film eller teater. Jeg tror det er viktig å lete etter ting man selv ville gjort annerledes og for at det skal være konstruktivt må man finne måter å gjøre det på. Derfor retter jeg på ting, kritiserer ting, og blir liksom ALDRI helt fornøyd.
Det ble jeg denne gangen (hvis vi overser det faktum at ansiktet til Harvey Dent er litt overdrevet forbrent og at Maggie Gyllennhaall IKKE kler action). Filmen var intens, dypt alvorlig, fengende, realistisk (... ja, det var den faktisk. På alle måter en superheltfilm kan være det.), underholdende og spekket med lag på lag med god musikk, bra klipping, fantastisk skuespill (JAAAAAA jeg snakker om Heath Ledger. Han er ikke oppbrukt. Han er ikke overdrevet. Han er akkurat, så til hårrøttene akkurat nok, akkurat der, akkurat Joker. Han er vist i den grad at du vil ha mer, men mer ville fått deg til å ønske mindre.)Han er for god for en simpel parentes. Heath Ledger er helt fantastisk! (og hvis noen TØR å si at han var, ber jeg dere lese mitt innlegg "Evig Liv, Ja takk" og prise dere lykkelig for at jeg blogger, så aggresjonen min kan kanaliseres i en henvisning istede for høyst motivert vold.)
Filmen byr på psykologi, nervepirrende thrillertendenser, forvirring, action, magesug og orgasmiske biljakter. Få rævva opp av sofaen og se den filmen IDAG!

Men en liten spørsmålsrunde dere kan gå gjennom ETTER å ha sett filmen:

1. Hva synes du var best ved Gotham som by?
2. Hva synes du fungerte minst i filmen? (effekter, handling, skuespill, - hva som helst)
3. Hvor mye betalte du for å se filmen?
4. Ble du/dere også voldsomt distrahert av en patetisk overvåkingsansvarlig som leste høflighetsfraser og reglementet for kopiering av lyd og billED før filmen, med en aldri så liten nervøsitet i stemmen og enorm generell usikkerhet i forhold til å stå foran en liten menneskemengde og servere et budskap man kan regne med at mange av de i mengden misliker, i tillegg til at han var fylt av redsel for hva som ventet om han forstyrret filmen, noe som resulterte i at han løp sammenkrøket foran publikum hver gang han skulle krysse salen for å vifte med en svært så lite autoritær pekefinger for så å ikke klare å hodle øynene unna lerretet?

21 kommentarer

Sick Susie

25.jul.2008 kl.09:17

O herlig engasjerte menneske! Jeg tror fortsatt du er min film-gud :-)

Håkon

25.jul.2008 kl.09:22

- Følelsen av at den er på vei utfor en klippe, mot en uigjenkallelig undergang. Nye superskurker dukker opp overalt, og man tar seg i å føle at det hele minner om Hotel Cæsar, en ser ikke enden på uhyrlighetene...
- Helt klart ansiktet til Two-Faeces
- Ett stykk middag
- Nei, det har jeg aldri tenkt over, hvordan kan det gå til?

Sick Susie

25.jul.2008 kl.16:19

Engasjerte mennesker er flott! Jeg er også engasjert... Bare ikke i filmer dessverre.

Hundrings

25.jul.2008 kl.16:52

Ja - jeg tror jeg ser den i kveld jeg. Bli med?

Sick Susie

25.jul.2008 kl.18:00

Vel, noen filmer engasjerer meg, men aldri science fiction, fantasy o.l. Jeg blir engasjert av dokumentarer og virkelighetsnære filmer (hvis jeg blir engasjert). Og ellers blir jeg engasjert når jeg hører om overtramp på menneskerettighetene og annen urettferdighet. Jeg er et veldig politisk dyr selv om jeg er langt fra noen statsviter :-)

Sick Susie

25.jul.2008 kl.18:35

Jeg skal følge ditt råd, siden The Hours var den beste anbefalingen jeg kunne fått! Jeg kommer nok ikke til å forvente så mye av filmen, så kanskje jeg blir positivt overrasket :-) Du som har slik god peiling burde jo vite hva du snakker om så jeg tar deg på ordet i denne sammenhengen. Så får jeg heller spikre deg til veggs hvis den er skikkelig dårlig :-p

Tove

25.jul.2008 kl.21:24

Du har fått en velfortjent award av meg! :)

tft.blogg.no/1216842759_23jul2008.html

sarah

25.jul.2008 kl.21:34

haha, må le av den siste setningen din der;) jeg har ikke sett filmen, og tror ikke jeg skal se den heller.. axel har mast fælt da, ekke så glad i sånne type filmer. men sikkert bra for de som liker det;)

Sick Susie

26.jul.2008 kl.12:25

Hundrings

26.jul.2008 kl.12:47

Sexsymbol? Du?? Ja - klart det.

Jeg så Batman i går.

sarah

26.jul.2008 kl.19:52

tror jeg skal se den, på colosseum i Oslo;)

Vivian

26.jul.2008 kl.22:16

Denne gangen tørte jeg faktisk ikke å lese innlegget ditt, til tross for at det heeeelt sikkert rocker - sånn som alle dine filmanmeldelser gjør! Så...kan du fortelle meg om det er trygt å lese det eller om det vil ødelegge hele spenninga for meg?? Jeg gleder meg nemlig som et lite barn til å se denne filmen til mandagen :) Åhhhh...jeg tror jeg kommer til å være et lykkelig menneske da!

Marit

27.jul.2008 kl.01:03

1. Hm... Kanskje det at jeg visste den ikke var ekte?
2.
Ikke helt sikker. Men synes egentlig ansiktet til han... Eh... Two-face eller hva han nå enn het ble litt vel overdrevent ødelagt.
3. Ingenting. Kjæresten og jeg hadde gratisbiletter vi fikk etter å ha sett Prince Caspian men en skrekkelig varierende lydkvalitet. Til tider ingen lyd.
4. Jepp. En dame faktisk. Har de en sånn person på andre filmer også?

Charlotte

27.jul.2008 kl.17:27

Vræææ jeg gleder meg så sinnsykt til å se den!

marie

27.jul.2008 kl.21:58

1. Jeg liker at den er så... realistisk (av utseende)
2. Ansiktet til Two-Face var jo LITTEBITTEGRANN overdrevent, men.. Derimot er jeg faktisk glad for at det var Magge Gyllenhaal og ikke Katie
3. Pappa tok oss med fordi han lengtet etter air-condition, så jeg slapp å betale!
4. Nei?

Vivian

29.jul.2008 kl.00:24

Oh shit.. Da må den jo virkelig være bra! Jeg fikk ikke sett den i dag, men har ordnet så det blir kino i morgen eller onsdag. Eller kanskje begge dagene dersom jeg liker den like mye som du tydeligvis gjorde ;)

Griffus

29.jul.2008 kl.02:26

1. At Heath Ledger spilte The Joker J***** bra der!!
2. Var det noe som ikke fungerte perfekt? Jo, noen som satt bak meg og prata fra tid til annen.
3. Ikke en dritt, men tro meg, jeg hadde gitt ekstremt mye mer om jeg hadda vært nødt!
4. Heldigvis var det ingen sånna folk der når jeg så filmen i går (søndag), men det var til stadighet en hviskestemme her og der som til tider var ekstremt irriterende, men stort sett var jeg så langt inne i Gotham City at jeg ikke hadde lagt merke til slike ting om det hadde slått meg i tryne med full kraft.

Oda Susan Himmelblå

29.jul.2008 kl.23:14

Jeg syns Ledger er kjekkere uten... jokerface..

Oda Susan Himmelblå

29.jul.2008 kl.23:21

jaja hadde vel sikkert ikke hatt noe i mot å bli besøkt av jokeren en gang:)

Oda Susan Himmelblå

29.jul.2008 kl.23:23

Er han slem i filmen da? (ok han ser bad ut, men man skal ikke skue hunden på hårene, er det ikke så?)

African Queen

08.aug.2008 kl.21:21

Sier som jeg ahr sagt til alle andre som snakker, forteller, engasjerer seg og prøver å få meg til å pelle meg til kinosalen for å se denne filmen rett og slett siden de tror ejg er stupid nok til ikke å ville se den; Jeg vil så inderlig se denne filmen!! :( MEn omstendighetene gjør det slik at jeg må se den på fransk, noe som bare ville ødelegge... Tålmod ønskes kjøpt...

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits