Snakk om skjebnens ironi...!"Dette, jenta mi, er ikke bare en vanlig pipe...."
(- Han har forandra seg LITT eller?)


Nå mens jeg sitter foran tastene med bokstaver på, og samtidig leser at "nye sjokkerende avsløringer fra hans innholdsrike liv vil komme frem i publiseringen av den nye boka om Hugh Hefner.", føler jeg for å forfatte et par ord eller fler.
"... og dette her, jenta mi, det er ikke bare en vanlig stolpe på en trapp..."Hugh Hefner er som de fleste vet THE Playboy. Han har sitt Playboy mansion, der det er gjort kjent utallige ganger at han med hans modeller og sine fire (?) kjærester har sex dag ut og dag inn. Eksemplet som avstedkom saken på vg.no var bruddstykker av en historie om Hefner som skal ha vært nær ved å dø ved kvelning av et sexleketøy.

HAHAHAAA!

Tenk om det hadde skjedd! Ahumant som det er, velger jeg her å si med en skrøneraktig undertone at jeg skulle ønske det skjedde. Da kunne man si han ble drept av det han likte best. Det han har bygget opp et imperie av, drepte ham. Sex! Han døde av sex! Men fyren dør visst aldri.

Vi husker alle historien om australske Steve "Crocodilde Hunter" Irwin, som sørgelig nok gikk bort ved stikket av en rokkehale på en av hans mange dramatiske ekspedisjoner. Noen vil kanskje si det bare var et spørsmål om tid, og det var/er det jo også på en måte med Hugheboy? Steve Irwins død var liksom en alle ble lei seg for. Hefners ville vært... pornoversjonen.


Og det hadde vært morsomt.6 kommentarer

Ingrid

14.jul.2008 kl.16:52

Hehe, bra innlegg.
Jeg liker godt bakgrunnen din, laget den selv?
Kjenpe bra blogg:D

African Queen

14.jul.2008 kl.20:15

Haha! Kraftig enig.

Flotters! Da gleder jeg meg til å kalle deg 'hero'. :p

Sick Susie

14.jul.2008 kl.20:58

Det må jo være en flott måte å dø på da :-p Langt bedre å dø under sex/ sex leker enn å bli drept av et giftig dyr. Han har "bare" 3 kjærester nå og én av de er hun han deler seng med.

Back for good this time, by the way :-)

Tove

14.jul.2008 kl.22:24

Hahaha! Jeg hørte det at han har problemer med å få den opp om dagen jeg da!? :P

Hugh er ett klassisk eksempel på at om man har nok makt og penger får man alt man peker på.... i dette tilfellet bimbojenter som er falske fra topp til tå. Men det skal sies at jeg digger hun yngste kjæresten han har nå. Hun er veldig pen også har hun den råeste latteren! Høres ut som en liten gris.

Jeg må bare beklage at jeg vet så mye om han og disse playboy-jentene. Går en serie på tv her i UK om dem skjønner du... Tilgitt? :D

eloquentia

15.jul.2008 kl.00:14

Jeg gråt under begravelsen til StiveIrwin. Hvis også Hefners venner hadde stilt opp med et eget show i hans ånd, hadde jeg felt en kroppsvæske da òg.

Caroline Constanze

15.jul.2008 kl.00:49

Hugh Hefner har søren ta meg aldri vært noe tess. Han var og er grisestygg. ÆSJ.

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits