Jeg tenkte jeg skulle kjøpe frimerker
Nei, jeg har ikke lest den ut (ennå) (Håkon)....
Setningen under minner meg bare om den.


... fordi jeg tenkte jeg skulle bli flinkere til å sende brev...

Spesielt hvis jeg hadde hatt en postkasse som denne...
*heve øyebrynene MANGE ganger appellativt


.... fordi jeg er så glad i å få dem selv....
... fordi det bringer frem en småantikvert følelse som er forbeholdt det ikke-elektroniske.


...og fordi jeg fikk en pakke i posten idag. Igjen blusset det en barneflamme i mitt sinn, og jeg slåss for å få vekk teipen, som var eneste hindring mellom meg og mitt så nylig anskaffede... POLAROID-kamera! Jeg skal kjøpe film til det i løpet av uka, og så skal jeg knipse (sparsommelig) VILT rundt meg, og sende bildene i brev! (kanskje. hvis jeg får kjøpt frimerker.)Det er stygt som faen. kameraet altså. i likhet med så godt som ALT hvis skapelse skjedde i løpet av de forrige tusen års siste tyve (som forøvrig minner meg på et nå så åpenbart og heller tragisk faktum: årtusenet vi forlot for åtte år siden ble avsluttet med noe så designmessig deprimerende som 80- og 90-tallet! Den eneste trøst er bruddstykker av politikken, filmer og musikk. Men resten var et sørgespill, kun passende for de sterkeste øyne. Jeg har sett mye stygt, men klær og arkitektur, styling og grafisk design stemplet 80 - 90-something får meg til å grøsse, gråte, le rått eller skumme i kjeften av raseri, bitterhet og hjelpesløshet (fordi jeg ikke kan forandre på det.) Dette ble et lite oppgjør med 80- og 90-tallet, men det skal få sitt eget innlegg. Så ikke tro at denne parentesen er et endelig oppgjør med de "gufne tyve", nei!)


1. jeg leser den nå, og lurer på: hva er ditt forhold til 'En bønn for Owen Meany', av John Irving?
2. Hva er ditt forhold til forfatteren generelt?
10 kommentarer

Sara Johanne

08.jul.2008 kl.00:54

Haha, da må de jo legge seg typ seks-syv da ?
Det tror jeg ikke de har gjrot, noengang.

Uansett. Jeg vil GJERNE ha brev med bilder. Så får jeg somlet meg til å skrive noen selv. Svar blir det da, altså. Jaa.

Vibeke Elisabeth

08.jul.2008 kl.01:00

1/2: Har ikke noe forhold til hverken bok eller forfatter, dessverre. Nesten skammelig å innrømme det, men sånn er det bare. Mins å huske mine fosterforeldre har anbefalt meg John Irving i en eller annen forbindelse. Men det er nok alt.

Gleder meg enda mer til å høre fra deg og hvordan du har det der borte :D Hvor mange dager, timer, sekunder er det igjen? Hehe ;)

Kathrine Pehrsson

08.jul.2008 kl.01:08

Sjelden vare. Du altså, ikke frimerkene. Dog frimerker blir snart sjeldne de også. Hvor lenge kan man bruke frimerke-unskyldningen,da tro? Eller er den allerede sjelden? Så sjelden at den er brukbar?På det tagbare? Vil du bli med hjem å se på harddisken min?
Vil du bli med hjem å se på musikkfilene mine? Den er tagbar. Jeg holder en knapp på 80-tallet når det gjelder musikk. Fjern for all del ikke den bort fra historien.Da kan man heller ta frimerkene.
(Nå forsvant jeg litt bort fra det jeg kom hit for.)
Takk,solariumsbildet matcher vertfall fargene på siden min,så er fornøyd selv. Hvor B Zetlitz kommer inn i bildet, skjønner jeg ikke helt. Hun har helt grusomme øyne. Kanskje Bertine ser alt i solariumsfarger siden hun er en katt?.Jeg er også en Kath. ( Aahaaa, jeg fant sammenhengen).

African Queen

08.jul.2008 kl.01:55

Har ikke grunnlag til å svare på spørsmålene dine, og vet ikke helt om jeg bør gratulere deg med kameraets ankomst, le av at det er stygt eller bare droppe å kommentere det.

MEN jeg gleder meg sykt til innlegget som jeg nesten tør vedde på jeg kommer til å være en smule uenig med. Jeg synes nemlig det er fortryllende morsomt med både klær og grafisk design fra disse åra.

Sara Johanne

08.jul.2008 kl.09:02

Vil ikke legge den ut adressen her, men gi meg en mail så skal jeg få sendt :-)

Vibeke Elisabeth

08.jul.2008 kl.13:40

Det er jo ikke lenge til:) Men jeg reiser før, moahahaha!

Eira

08.jul.2008 kl.17:34

Ah. "En bønn for Owen Meany" er helt fantastisk. Jeg lo og lo og lo da jeg leste den. Selv har jeg lest "til du finner meg" og nå nettopp "Garps bok" av John Irving, og det jeg liker best med Irving er måten han får deg til å bli så oppslukt i handlingsforløpet. Det at bøkene hans (i hvert fall de tre som jeg har lest) går gjennom hele liv og vel så det er ganske herlig. Du følger virkelig med i livene deres. Men Irving kan skrive litt varierende "til du finner meg" (noe sånt het den i hvertfall) var til tider litt kjedelig. Min mor har også lest et par bøker av ham som hun sa jeg aldri burde lese fordi de var utrolig kjedelige.

Og... du kan godt få sende et brev til meg.

Eira

08.jul.2008 kl.17:53

Hvor langt har du kommet i Owen Meany? Ville nødig avsløre noe ved å fortelle om hva jeg syntes er ekstra morsomt i boka. Vel, jeg skrev adressen min på baksiden av konvolutten, men si ifra om du ikke forstår hva som står der så kan jeg finne en eller annen finurlig måte å sende adressen min på.

Eira

09.jul.2008 kl.00:57

Ah, det fantastiske beltedyret. Helsiken, det er sikkert fire år siden sist jeg leste den boken. Den må gå på listen over "les en gang til" bøkene. Så bra at adressen ble lest uten problemer for da var jo det problemet ute av verden. Uff, nesten ikke batteri igjen på datamaskinen. Vi snakkes(skrives) nå!

Hundrings

10.jul.2008 kl.23:40

1. og 2. - jeg har hørt navnet!;)

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits