Dette trenger ikke rime...
Jeg satt og lekte litt på Google Earth (GE, som forøvrig er et av de mest underholdende programmene jeg noensinne har hatt på min datamaskin!!) og så selvfølgelig på den fremtidige leiligheten vår i Rue La Fayette i Paris. Med GE ble jeg litt kjent med nabolaget og fant ut at like ved oss ligger en liten katedral (?) som heter Notre Dame! Neida. Den heter ikke Notre Dame (forresten - da jeg var i Trondheim var jeg i "Vår Frue Kirke" - altså Notre Dame, bare i Trondheim! Forskjellen var bare lokaliteten og et par arkitektoniske detaljer...) . Den heter Saint VIncent de Paul, og ligger bare et kvartal unna leiligheten. UTENFOR denne katedralen er det noen trær, og jeg forelsket meg plutselig:diktertreet


Er det ikke fantastisk!? bare tanken på at jeg om bare noen uker skal sitte under dette treet og skrive, pugge replikker, pugge fransk, patte pipe og spise brød får meg til å smile rett som det er! Jeg gleder meg som ungen jeg er! Nå burde jeg gå og legge meg. Kan hende jeg får sove nå. Jeg merker fort at jeg sover så innmari mye bedre hvis det siste jeg tenkte på var noe gledelig. Og det var dette.

Kjærlighet er i luften, folkens! Ikke la den ta vekk lukten av mat! For mat er også digg! By the way...


16 kommentarer

Mariell

07.jul.2008 kl.03:16

Ååååhå. Gjett om jeg skulle ønske jeg var der nå! :)
det er ikke såå synd i meg da, reiser til Spania imorgen. Men Frankrike, dit SKAL jeg en vakker dag! Og da skal jeg ha lært meg mer fransk enn jeg har gjort hittil :) Heldig er du, som skal bo der!

Mariell

07.jul.2008 kl.03:25

Jeg skal til sørkysten, men får oppleve litt av Barcelona på turen hjem. Egentlig bare flyplassen, men hey! Det er da bedre enn ingenting? ;) Paris, Barcelona, Valencia og Roma er vell de som står høyest på listen min av "plasser man SKAL besøke før man dør". For ikke å glemme KINA (sånn, generelt.) :p

Mariell

07.jul.2008 kl.03:37

vell, var på klassetur til Nürnberg i Tyskland for rundt to år siden. Vi var i en haug med kirker som var bygd i gotisk stil, med innslag av barokk- og rennessansearkitektur. Jeg forelska meg selvfølgelig, for slikt finner man ikke i Norge. i Valencia finner du en katedral som er bygd i samme stilen. Den vil jeg besøke. Dessuten er jeg litt opphengt i havet og dets skapninger. Valencia er innehaver av
Europas største akvarium, noe som faller i smak hos meg :) Dessuten er spanjolene et av de beste folkeslagene i verden ;)
Siden jeg skal tidlig opp imorgen, får jeg lese listen din senere :)

Hundrings

07.jul.2008 kl.08:27

Takk for det, Frode. Men hva mener du med det med Håkon?

Merci chèrie

07.jul.2008 kl.10:58

Ikke svimmel. Hjernedø :)

Hundrings

07.jul.2008 kl.10:59

Han kan synes akkurat hva han vil - det er ikke han som bestemmer hva som er bra eller dårlig.

Hundrings

07.jul.2008 kl.11:01

Dæven for et sted, forresten!

Sara Johanne

07.jul.2008 kl.14:37

Åh, jeg elsker trær.
Vakkert.

Håkon

07.jul.2008 kl.15:12

Plutselig kjenner jeg misunnelsen komme. Fytti, du har noe å se frem til, altså!

African Queen

07.jul.2008 kl.15:18

Fantastisk flott sted... Men pass på at du er tidlig ute slik at du får den benken som står i skyggen, det er nemlig vanskelig å lese, pugge fransk, pugge replikker og skrive i sterk sol.
Dessuten kan du få solstikk om du sitter der lenge nok. Det er så lite godt.

Vibeke Elisabeth

07.jul.2008 kl.17:04

Har den samme følelsen selv, å glede seg som en liten unge. Herlig :D

Eira

07.jul.2008 kl.18:10

Oj, der var det pent! Jeg kjenner også i likhet med flere andre ser jeg, sjalusien boble litt frem mens jeg såklart også ønsker deg en fin tur. For en fin tur du kommer til å ha.

Sara Johanne

08.jul.2008 kl.00:18

Haha, lillebror kommenterte også at tolv er middag.
Men ingen har noensinne spist middag klokken tolv, fordi det ikke er midt på dagen i følge menneskets døgnrytme. Det er faktisk fire-fem tiden. Tror jeg. Yes.

Personlig elsker jeg store bjørk og piletrær. Men når jeg gikk på barneskolen så lekte vi i en stor, gammel eik som var hul. Det var tider det. I dag var jeg å så Narnia-filmen .. vakre trær der :-) Jeg elsker igrunn skogen generelt !

Cha

08.jul.2008 kl.10:58

jeg synes det er på sin plass at du inviterer alle leserne dine på besøk til oss i paris! wo-ho!

Frode

08.jul.2008 kl.17:33

Cha: Nja, jeg vet ikke... jeg kan invitere de som har vært mest aktive eller noe. Ha en konkurranse, et desperat forsøk etter å få flere kommentarer forkledd som et løfte om gratis tur-retur Paris, og gratis bo hos oss. én person får lov til å komme! :b eller?

Birgitte

12.jul.2008 kl.20:47

ååå. Så deilig!

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits