Det er liksom ikke vær...

Ja, jeg skal snakke om været. Eller nei, jeg skal ikke det (ooh, en aldri så liten Jan Erik Vold...). Jeg skal snakke litt om været, men mest om noe som ikke er vær. Det er påvirket av været, men jeg sliter med å finne ut av hva det egentlig er. Eller, egentlig ikke. Les så forstår du. Jeg er ubesluttsom når klokken nærmer seg to på natten.

Jeg skal skrive om de dagene det er "lummert".

Lummert er uttrykket mine bekjente og jeg (og høyst sannsynlig mange andre nordmenn også) bruker om plagsomt høytrykk i atmosfæren der vi er. Dette resulterer deprimerende nok i at man ikke kan flykte fra varmen, for den er OVERALT. Det eneste man kan gjøre er å ta bolig i et kjølerom eller stå foran en vifte, men for langt opphold i begge situasjoner resulterer i forkjølelse. Dette medfører feber, og det er enda varmere. nei takk.
 Når det er lummert skjer følgende for min del:

Jeg SVETTER (ved hver minste kraftanstrengelse, ja hvis jeg blir LITT opphisset, det være seg av sinne eller sex (velg selv), blir jeg en sil som vannet renner gjennom og ut av, og dette resulterer i mange pinlige øyeblikk og flaue flekker.

VOKSEN MIN FUNGERER IKKE. Stakkars d:fi. den... dør i varmen. Den blir så myk og varm at håret mitt ser fett og flatt ut, og jeg ser dum ut (og PRØV ikke å insinuere at d:fi er en dårlig voks for det! Vis meg den voks som ikke lar seg påvirke av at det er lummert!)

Jeg mister matlysten.

Jeg drikker for lite i forhold til hvor utrolig mye fuktighet som siver ut av kroppen.

Jeg blir i dårlig humør og utilpass.Det hele må bare gjennomleves, for at man så skal bli møtt med at det hele ender med REGN!

Men så blir alt bra igjen, da. Joda. Det blir det, så det... jada.


På en skala fra 1 til 10  ...

(der 1 er: "njaaa, joo, hakke tenkt noe særlig pådde..." og 10 er sånn "Å fyttehælvete hva faen ere med VÆRET idag'a?!?!")


1. Hvordan har du det når det er lummert?
2. Hvordan føles det?

8 kommentarer

Ida W

06.jul.2008 kl.02:02

1. hat
2. hat

Eira

06.jul.2008 kl.02:18

Jeg misliker lummerhet sterkt, kanskje en 6'er ellerno? (dog jeg liker brownies. Hoho)
Det verste er, som du jo selv nevner i ditt blogginnlegg, at en ikke kan komme unna den. Den er overalt. Det er enten lummerhet eller tørr kald luft som gjør deg syk. Uff.

Eira

06.jul.2008 kl.02:45

Nå er det ganske god temperatur, da. Nå som det er kveld. Det er godt. Akkurat som brownies.

African Queen

06.jul.2008 kl.15:47

1. 9
2. Føles som om hver pore i kroppen slipper ut en ceniliter væske per time. Det er mye, og jeg drikker strengt talt ikke nok til at dette skal være mulig. Jeg mistenker hjernecellene mine i å donere væske til porene slik at de kan fortsette med uttømmingen. Dette resulterer i at jeg ikke klarer å tenke. Når jeg ikke klarer å tenke kommer jeg heller ikke på å drikke. Dermed er jeg overbevist om at hver hjernecelle kommer til å dehydrere, og etterhvert dø.
Kort: jeg er overbevist om at jeg kommer til å dø.

Håkon

06.jul.2008 kl.18:20

Voksen som både Håkon og jeg bruker, fungerer ypperlig selv om det er lummert. Så uten å ha noen erfaring med den du bruker, vil jeg allikevel tørre å påstå at L'anza er hakket bedre, siden den fint klarer seg i lummert vær :)

Katja

06.jul.2008 kl.22:46

1. dårlig. sansynligvis som isen i sola.
2. ufordragelig disgusting

Katja

06.jul.2008 kl.22:47

1. dårlig. sansynligvis som isen i sola.
2. ufordragelig disgusting

The Teller

21.jul.2008 kl.09:48

1. Klamt
2. Klam

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits