Venner

Venn. Venn. Venn. Det ordet veier en del.. tenkte jeg en gang. Å være noens venn betyr jo egentlig en del. Det er det jeg tenker umiddelbart. Men hvis jeg går litt i meg selv, er det ikke helt sånn. En venn for meg er en bekjent jeg har vært så mye sammen med at jeg har begynt å bli glad i han/henne. Hvis jeg føler at jeg har hatt samme opplevelse av møtet mellom oss som denne personen, styrkes det hele veldig egentlig. Vi er på bølgelengde. Det skal ganske lite til for at jeg kaller noen en venn. Det at jeg har lyst til å møte mennesket igjen er i grunn nok til at jeg omtaler vedkommende som venn (og føler at det er gjensidig).
mikke donald og langbeinMen med FACEBOOOOK er det en annen bruk av ordet "venn". Det er ikke nytt at man kaller kontakter på internett for "venn"er, men med facebook har begrepet blitt mer en målestokk på hvor populær man er, hvor mange man kjenner og hvor stort ens nettverk er. Jeg legger ikke folk til på facebook med mindre jeg ville kalt dem venn i virkeligheten, med samme kriterier som de over.sabina og meg
'
Venner kan man være overtrøtte sammen med.
anne og meg

Venner kan man le sammen med.
bading

Venner deler man spesielle øyeblikk med.
(okey, russeknute - bade før 1. april er kanskje ikke dritspesielt, men Det var et øyeblikk verdt å huske.)Nå har jeg begynt å få flere "venn"er her på blogg også. Jeg lurer på:

1. Hva skal til for at du kaller noen en venn?
2. Hva skal til for at du legger til nye venner på facebook?
3. Hva skal til for at du legger til nye venner på blogg?
4. Hvor VIKTIG er gode venner for deg på en skala fra 1 - 10?NB!!! Den herlige brunetten som tafser på brystkassen min på det øverste bildet av meg, er Sabina. Hun har vært min venn i tre år. Hun har gitt meg himmel og helvete, og for det elsker jeg henne. Gode gamle Sabina. Sabina Sabina Sabina.

NB2!! Han som står lengst til venstre i badebildet er Fredrik, min beste venn gjennom 17 år. Hun med det korteste håret er herlige Charlotte, som ejg skal bo sammen med i Paris til høsten. Da skylder jeg vakre Agnethe å nevne henne også. Hun har bodd sammen med Charlotte i lang tid, og er et av de flotteste menneskene jeg vet om.

NB3!!!! Anne er en av mine beste venner. Bildet i midten er henne og meg på fly fra dagstur i Køben. Det er henne det er bilde av på Højbro-plassbildet i innlegget om 100 steder du må se før du dør. Anne er rå, kul, søt, smart, kjapp, fet og talentfull. En av de beste skuespillerne jeg kjenner. LOVE ANNE!

16 kommentarer

African Queen

18.jun.2008 kl.00:24

Ja riktig. Et innlegg. :)

Rina

18.jun.2008 kl.00:27

1. Hva skal til for at du kaller noen en venn?
jeg ser helst at jeg kjenner dem litt, i alle fall. at jeg pleier å snakke med personen. denne ble vanskelig å forklare :p

2. Hva skal til for at du legger til nye venner på facebook?
jeg legger jo ikke til vilt fremmede, men jeg føler ikke facebook nødvendigvis må være så "close". såå. folk jeg vet hvem er, og som jeg vet vet hvem jeg er også, kanskje?

3. Hva skal til for at du legger til nye venner på blogg?
---

4. Hvor VIKTIG er gode venner for deg på en skala fra 1 - 10?
10.

African Queen

18.jun.2008 kl.00:34

1. Jeg må like personen, han/hun må være til å stole på(eller jeg må ha en overbevisning om at personen er til å stole på), og jeg bør ha noe til felles med personen.
2.jeg må ha følelsen av at vedkommende er en bekjent. Og at jeg har et ønske om å holde kontakt (gamle klassekamerater, naboer, fjerne slektninger, etc)
3.at jeg liker bloggen. Mye lettere å holdde seg oppdatert på nye innlegg om en legger til blogger som "venn"
4. 8.5

Tove aka TFT

18.jun.2008 kl.00:39

1. Jeg kaller folk jeg henger mye med for venner. Folk jeg har kjent siden jeg var en liten pjokk og gikk på skole med opp til videregående. Jeg har mange venner jeg kan snakke med og betro meg til. Men jeg har bare en venn som jeg virkelig vil si er en venn for livet. Selv om folk fra barndommen også alltid er der, sånn egentlig.
2. Jeg legger ikke til folk på facebook. Folk får faen meg legge til meg. hehe! Men det er ikke alle jeg godkjenner som venner heller.
3. Jeg har ikke adda mer enn to personer som venner på bloggen. Og det er fordi jeg vil få med meg ALLE oppdateringer på bloggene dems. Andre har lagt meg til og det syns jeg bare er koselig! Holder litt bedre orden på bloggene man leser vet..
4. 10!!!

Caroline Constanze

18.jun.2008 kl.00:40

1. Felles interesser or what so ever, mulig å snakke med om diverse saker og jeg må føle at jeg kan bry meg om personen på et vis.
2. Jeg legger ikke til venner på facebook lenger. De jeg er venner med fant jeg i starten. Nå er det folk som legger til meg, og gud så mye rart det er. "Jeg så deg i byen en gang og kjente deg igjen her", "Jeg har lyst til å bli kjent med deg", "Vi har mange felles venner". TEIT.
3. Det er jo de jeg har lyst til å følge med på bloggen til da, fordi jeg ser når de kommer med nye innlegg. Jeg ser egentlig ikke på det som et vennebegrep.
4. Gode venner er det viktigste jeg har. De gjør at jeg kommer meg gjennom livet helskinna. 10!

African Queen

18.jun.2008 kl.00:41

Gleder meg vilt! :D

African Queen

18.jun.2008 kl.00:48

nå glemte jeg å kommentere hennagreiene..
Det er ganske morsomt. Og om du har litt ondskap i deg kan du blant annet skrive noe i panna på en som sover. Det varer lengere enn sprittusj :P

Men om du skal lage mønster på deg selv som du kanskje skal brife litt med, vil jeg anbefale å først øve på en liten søster/bror/fetter/nabo/et nakent dyr, ett eller annet... ;)

Sick Susie

18.jun.2008 kl.00:54

Hva er galt med Tromsø liksom?? Nå ble jeg skikkelig fornærmet...

Nå har jeg LAGET bilder hvertfall og det håper jeg er godt nok :-p Viser hvertfall litt initiativ om ikke annet, hehe. Og selvsagt blir man sjalu når du pent overser mangelen på bilder hos meg. Med mindre du syns bloggen min i grunn er flott som den er ;-)

Sick Susie

18.jun.2008 kl.01:01

1. Hva skal til for at du kaller noen en venn?
Jeg skiller veldig klart mellom bekjente, venner og mine nærmeste. Egentlig burde det kanskje stått "en av mine nærmeste" om Tommy fordi han er nettopp det. Du ble kanskje litt inspirert av mitt venneinnlegg? Hehe... Uansett, jeg har laget noen bolker på hvem som får se hva på min Facebook profil fordi ikke alle er mine venner. Noen var mine venner og nærmeste før, men jeg har flyttet mye så nå står flere av de på begrenset profil. Mine nærmeste har jeg i en egen gruppe rett og slett fordi de fortjener det :-) Når det så kommer til bloggen min så legger jeg til "venner" fordi jeg liker bloggene deres (et kompliment fra min side) og fordi jeg skal huske de bloggene jeg liker. Dessuten er det fint å kunne se alle oppdateringene når jeg logger inn :-)

2. Hva skal til for at du legger til nye venner på facebook?
Jeg skal kjenne de bedre enn at jeg har møtt de på byen for å si det sånn.

3. Hva skal til for at du legger til nye venner på blogg?
Som sagt: Jeg må like bloggen og være interessert i å se utviklingen og oppdateringene.

4. Hvor VIKTIG er gode venner for deg på en skala fra 1 - 10?
Det er omtrent like viktig som familien min, fordi jeg husker hva min mor sa til meg en gang: Venner er den familien du velger selv! Ganske klokt sagt vil jeg påstå :-)

Caroline Constanze

18.jun.2008 kl.01:13

Tusen takk, veldig hyggelig å høre! :)

draum

18.jun.2008 kl.07:34

1. Hva skal til for at du kaller noen en venn?
- at vi har hatt en samtale som er verd å huske.
2. Hva skal til for at du legger til nye venner på facebook?
- at vedkommende legger meg til og jeg vet ca hvem det er. Face, er face.
3. Hva skal til for at du legger til nye venner på blogg?
- en god blogg^^ Snakker om en type blogg jeg gjerne kommer tilbaketil (orker ikke å legge alle inn på "favoritter")
4. Hvor VIKTIG er gode venner for deg på en skala fra 1 - 10?
9 1\2, familie er viktigst.

ole-wombat

18.jun.2008 kl.10:05

1. at jeg kan prate med mennesket.
2. ganske lite. har vel omtrent 470 venner der.
3. at de har en jævlig bra blogg med fint design og lite skrivefeil, eller at jeg kjenner dem irl.
4. 6 trur jeg.

Merci chèrie

20.jun.2008 kl.12:51

1. latter & trust
2. ingenting, gidder ikke legge folk til
3. mye, gidder ikke ha 1000 linker
4. 8-9

Sabina

22.jun.2008 kl.23:47

Takk kjære:) Venta på det;) hehehe... jeg elsker deg også

Frode

24.jun.2008 kl.05:55

Sabina: veit det;) it's all for you, and there'll probably be more ;)

Sara Johanne

24.jun.2008 kl.12:47

1. Hva skal til for at du kaller noen en venn?

IRL skal det være noen jeg vet jeg kan stole på. I alle fall om jeg skal mene det.
2. Hva skal til for at du legger til nye venner på facebook?

Svært lite. Kan godt være mennesker jeg bare vet hvem er og som jeg aldri har pratet med. Tar det ikke så høytidelig.
3. Hva skal til for at du legger til nye venner på blogg?

Jeg legger til de jeg leser jevnlig, så jeg ser når de har skrevet noe nytt. Det er igrunn det som skal til der ja. Så skal det nevnes at de fleste på bloggvennelisten min har lagt til meg, ikke omvendt.
4. Hvor VIKTIG er gode venner for deg på en skala fra 1 - 10?

Det er kjekt å ha en god venn som du kan fortelle alt til, men samtidig kunne jeg klart meg alene. 7 vil jeg si.

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits