Et innlegg om blogg. på blogg.

Jeg har tidligere ymtet i små drypp at jeg ikke vil skrive for mye om blogg i bloggen min. Metablogg er et av de temaene som engasjerer meg minst i livet, men er man realistisk er det jo kanskje vanligvis det temaet man tenker mest på i bloggende stund.

Blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg blogg

... og det jeg tenker mest på akkurat nå, om min egen blogging, er at jeg har vært for dydig. Kan hende jeg fortsetter med det, kan hende jeg slutter med det. Det spiller i grunn ikke så stor rolle, men jeg håper at jeg kommer til å velte ut mitt sanne litterære talent. Nei, tro det eller ei, men jeg har ennå ikke gjort det, uansett for fantastisk du måtte synes skrivingen min er.

Jeg snakker om mitt enorme talent til å uttale meg i det vide og det brede om ting jeg absolutt ikke vet noe om. Jeg får stadig tilbakemelding på at jeg tar folk på kornet, sammenfatter konsepter korrekt, og forstår temaer og mennesker overraskende (på enkelte) godt. Disse tilbakemeldingene kommer som regel når jeg ikke har peiling om hva jeg snakker om.

Så, jeg håper at jeg kanskje våger meg til å gjøre det mer i fremtiden. Nå vet dere det.

"Dette innlegget var i likhet med mange andre av mine en komplett undøvendighet og 100% trivielt. Det er en glede å sløse bort tiden deres, som blogg i bunn og grunn dreier seg om å gjøre, på samme måte som underholdning, partipolitikk og selvbetjente billettautomater fra NSB", sa han, mens han nippet til et glass med vermut og orangebitter.


6 kommentarer

Caroline Constanze

08.jun.2008 kl.00:36

Klart det er lov :)

Caroline Constanze

08.jun.2008 kl.00:50

Jeg er på Venabygdsfjellet. I Gudbrandsdalen. Veldig veldig pent her. :)

TFT

08.jun.2008 kl.01:52

Blogg er veldig unödvendig egentlig. Om man ikke er kjendis bryr folk seg veldig lite om hva man skriver om. Men det er göy å legge ut livet ditt og tanker til totalt fremmede. Selv er jeg ikke så personlig på bloggen, som du vet, men personlig nok föler jeg. Gleder meg til å lese mer av dine 100% komplett unödvendige og triviale innlegg!

Jeg blir forresten hardt mobbet av mine venner fordi jeg blogger. Ingen av dem har blogg selv fordi de föler de har bedre ting å bruke tiden sin på. Jeg skjönner dem egentlig godt. menmen, jeg fortsetter til tross for hard motgang! ;) haha!

TFT

08.jun.2008 kl.02:18

Moroklumpen!! :P

eloquentia

08.jun.2008 kl.22:54

Henrik Ibsen skrev en gang: "Den rir best den som ikke har Hest", så jeg skjønner hva du mener. Husk bare at bloggere har wikipedia i større grad enn samtalepartnere...

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits