Vakre mennesker! De er overalt!Jeg kan ikke si at jeg "på ingen måter" er overfladisk. På mange måter er jeg det. Men jeg føler jo at de er for få til at jeg kan defineres som en overfladisk person. Mer... utseendeorientert!

På ungdomsskolen husker jeg jentene i klassen skulle være "flinke" da helsesøster hadde pikk-og-fitte-undervisning, eller... seksualundervisning. På spørsmål om å nevne kvaliteter ved personer som var avgjørende for om de kunne forelske seg i et menneske eller ikke, svarte de ærlighet, rettferdighet, trofasthet, og blablablablablabla. En masse selvfølgeligheter som er grunnpilarer i de aller fleste forhold, men som naturligvis brytes hele tiden. Jeg var den eneste som turde å si "attraktiv". De gispet, og reagerte på at jeg kunne være så overfladisk. Selvfølgelig overså de mulighet for at jeg var enig med dem, men ønsket å flette inn en annen faktor jeg anså som vel så viktig!

For det første ville jeg ikke gått bort til et menneske på byen for å bli "bedre kjent" (i noe tilfelle egentlig), hvis vedkommende så ut som en gråstein i kjøttgrøt! Førsteinntrykk betyr mye!
lite attraktiv

I motsetning til hva det er for visse andre...


For det andre må jeg jo like å være i nærheten/nær en person hvis jeg skulle ønske å bli sammen med henne/han! Er utvalgte uhygienisk, vanskeliggjør jo det EN DEL!

svette

Kunne jo skjedd alle, detta... eller?


For det tredje er pene mennesker noe av det beste jeg vet. Estetikken i skapningen menneske er helt makeløs, og jeg koser meg glugg i hjæl når jeg ser et ordentlig flott menneske passere.

marie antoinette

Det skal ikke så mye til, vet du.

Men jeg snakker ikke bare om å sjekke opp folk.

Vakre mennesker er vanligere enn man kanskje tror. Jeg er ikke ukritisk, men man (og jeg) har jo lett for å legge merke til de virkelig SCHTØGGE enn de som er "ganske pene". Gode smil, glitrende øyne, smekre bakdeler (og fordeler) passerer i glimt av sekunder, og følger man godt med, blir omverdenen et modellkalas.

den vakre lille jenta


O'boy så mye flotte mennesker det er, altså. Jeg snakker selvfølgelig ikke BARE om sexy og heite mennesker. Vanlige mennesker med utrstråling, eller flotte eldre mennesker. I gatene løper nydelige barn, og i en og annen barnevogn sover en nydelig nyfødt en. Man må bare se etter...


tanzania 2008 179

Guiden på skoleturen til Tanzania i februar.


Så benytt tiden nå, folkens! Sommeren er skjønnhetens høytid! Flotte (og trente) folk vandrer halvnakne rundt i hver en by, på hver en strand! len dere tilbake, og kos dere med synet. Det er der.

eva longoria


Eva, Eva, Eva...
(No further comment ;)

Hva med deg?

1. Hva er det FØRSTE du ser på/etter hos et menneske?
2. Hva skal til for at du snakker mer enn 5 minutter med noen?
3. Blir du lett fascinert eller forelsket? (utdyp. det er IKKE et ja/nei- spørsmål. )

15 kommentarer

The Keep

03.jun.2008 kl.01:30

Denne posten gjorde meg glad:)

1. Det er jo utseendet og utstråling. Det skal godt gjøres å se en persons ærlige vesen på avtand.
2. En slags lekenhet. Spiss humor, selvironi. De må ha litt (++) vett, også, ellers mister jeg lysten.
3. Jeg blir lett fascinert og betatt, men det skal mye til før jeg blir forelsket. Før jeg tør å tillate meg selv å bli forelsket.

TFT

03.jun.2008 kl.01:44

EY, hvordan fikk du tak i party bildet mitt??? (Bildet nr. 2)
Ooooh, jeg er så morsom når jeg vil... :P

Glad for at du blogger og blogger,..... og blogger jeg Frode! Får jeg noe å kommentere! :P

1. Ansiktet. Först og fremst öynene.
2. A) For gutt: Personen skal väre velstelt, pene klär, generelt pen. Med andre ord vise at han tar vare på seg selv og har en akkuratt passe dose selvtilitt. Så skal han snakke bra for seg. Tapere har man ikke tid til. Også skal han ha en fremtidsvisjon. Ett manneben som sitter bak kassa på rimi er ganske uaktuelt.
2. B) For jenter: bare de virker hyggelige og ordentlige så kan jeg snakke i timesvis. :P
3. Jeg blir fort fascinert av folk. Folk kan ha en spesiell måte å snakke på. Folk kan väre kreative. Folk kan ha en hel utrolig livshistorie. Men forelsket... *tenktetenke* hvis jeg virkelig kjenner en person er jeg slukt opp med engang. Den velkjente kjärlighet gjör blind. Men jeg er blitt veldig kresen med åra...

Ah, nå har jeg stått fram som den arrogante bimbo karakteren som bare tenker på yttrekvaliteter. Det er forsåvidt litt sant. Jeg syns det er viktig med utseendet. Og at folk er attraktive. Jeg digger attraktive mennesker! Og om sommeren, som du var litt inne på selv, blir ALLE (nesten) så fine! :) Men også indre kvaliteter teller mye! En person med en god personlighet kan bli tusen ganger penere enn hvis personen var helt blåst eller slem. Og stil og alt sånt kan man alltids fikse på ! :P haha

Jeg tror jammen jeg vinner tittelen dagens lengste kommentar også jeg! :D

Jeg liker bloggen din. Du er dyktig til å skrive. Du er utrolig kreativ. Også er du flink til å stille spörsmål og få med leserene. Me like!

silje :P

03.jun.2008 kl.01:50

hehe! har du sett noe flott i dag? siden du lot deg inspirrere av vakre mennesker :D

Eira

03.jun.2008 kl.02:14

1. Vel, om det er på gaten så ser jeg vel allerede ganske så langt vekke fra om det er noe som interesserer meg med en person.
Så da begynner det vel egentlig med en holdning, hvordan de fører seg, og jo nærmere man kommer jo mer kommer slike ting som hår og klær mer frem, og til slutt kommer øynene. Hva det første jeg ser etter i et menneske er vel at det på en eller annen måte vekker min interesse. Om det er gjennom utseende, humor, humør kommer jo helt an på situasjonen.

2. Som jeg sa litt om over, så er vel hovedpunktet at personen vekker min interesse. Om det går på det direkte overfladiske blir det jo etter kort tid åpenbart om det er noe mer enn utseende som er interessant med personen. Så egentlig har vel utseende for meg hovedsakelig mye å si rent innledende, og om personen har noe mer ved seg (i følge meg) så er jeg interessert i å snakke mer med ham/henne.

3. Jeg blir definitivt lett interessert og betatt, og det er flere folk som jeg ser regelmessig pga at vi bor i samme bydel som jeg er helt utrolig betatt av. I senere tider har jeg riktignok blitt kjent med et par av dem jeg tidligere hadde denne type "avstandsbetatthet" for, og da merker jeg egentlig at

Eira

03.jun.2008 kl.02:16

Okay, herregud dette ble langt. Nå har jeg sittet her og reflektert. Det siste jeg ville si er vel egentlig bare det at noen av dem som jeg da har blitt kjent med senere har vist seg å være ganske uinteressante. Det faktum at de lager kul musikk eller ser fanastiske ut betyr ikke at de er utrolig interessante.

Nå følte jeg kanskje at jeg har overtolket ditt ønske om at vi
lesere utdyper oss. Jaja :)

Eira

03.jun.2008 kl.02:16

Okay, herregud dette ble langt. Nå har jeg sittet her og reflektert. Det siste jeg ville si er vel egentlig bare det at noen av dem som jeg da har blitt kjent med senere har vist seg å være ganske uinteressante. Det faktum at de lager kul musikk eller ser fanastiske ut betyr ikke at de er utrolig interessante.

Nå følte jeg kanskje at jeg har overtolket ditt ønske om at vi
lesere utdyper oss. Jaja :)

ole-wombat

03.jun.2008 kl.08:11

1. stil, kroppsfasong, og ansikt.
2. en interesserende måte å utdype seg på, evnen til å snakke både humoristisk og lett.
3. fascinert - ja. forelsket - nei.

Ralh

03.jun.2008 kl.09:18

Gjennomsnittlig skriver du kanskje middels lange innlegg, men mange av dem er litt lange XP

African Queen

03.jun.2008 kl.10:56

1.Utseende og utstråling! Helt klart. Men evnen til å kle seg har endel å si det og. Rene klær og rene sko. Rene negler!
2. At personen snakker om noe interessant med en dæsj humor og ironi.
3. Jeg blir lett fascinert men skjelden forelsket.

=)

Håkon

03.jun.2008 kl.11:30

1. Stil og oppførsel (oppførsel som man ser uten å ha pratet med vedkommende)
2. Personen er utadvendt, og jeg klarer å finne noe jeg har til felles med han/henne, eller evt. at personen viser interesse for noe jeg driver/har drevet med eller omvendt
3. Siden jeg ikke skal være så altfor personlig over bloggen, velger jeg å ikke svare på dette spørsmålet, siden du krever utdypning :P

African Queen

03.jun.2008 kl.12:17

hehe, er jo utrolig viktig da ;P

Marit

03.jun.2008 kl.22:20

1. Stil, hår, fasong og utstråling. Et kjapt overblikk.
2. At personen virker interessant og at vi er på ca samme bølgelengde. Med mindre det er en kunde eller et intervjuobjekt ^^
3. Lett fascinert og begeistret tror jeg. Men må helt bli bedre kjent med personen for å få noe mer som forelskelse.

Bra innlegg!

Kath<3

03.jun.2008 kl.23:35

Jeg HÅPER du skiller mellom det å være utseendeorientert og å finne noen atteraktiv?
Hvor mange ganger har vi ikke opplevd at en person, som i utgangspunktet ikke er så veldig "pen", er helt utrolig vakker pga en fantastisk utstråling som gjør vedkommende atteraktiv?
(Og vi har da gudhjelpemeg opplevd motsatt også. Pene folk som dreper sin personlighet ved å oppføre seg helt jævlig!)
Men åh...ligger det ikke så mye mer i å være atteraktiv enn det å bare være "pen"?
Og igjen, jeg kan ikke si at du tar feil, skjønnhet er noe man må bedømme helt individuelt.

Får aldri sagt at jeg koser meg mens jeg leser dine innlegg:) jeg vet jo at du skriver bra^_^
Dette er gøy!

anonym 15

12.jun.2008 kl.23:34

jeg ser på puppene først,så på rumpa, og har a digge lepper så kan jeg prate med a i et par sekunder, og blir a med meg hjem, så kan det lett skje at jeg faller for a.

Linn

16.jun.2008 kl.20:08

det første er jo utseende, eller egentlig om personen har et pent og atraktivt smil :) hvis jeg skal snakke med en gutt i mer enn fem min må han ikke ha sånn rumpe humor og desperat liksom. må være litt uoppnåelig liksom, da e det spennende:D og ja, jeg ble lett forelsket en gang, men så fant jeg ut at det finnes så mye rart der ute hehe..:D

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits