Nattcomputersyndromet

Jeg er handicappet. Jeg lever i en hverdag der de fleste dager er dager da jeg burde stå opp tidlig, men forid ejg blir sittende stuck foran dataen min legger jeg meg ALTFOR sent. Ironisk nok er innlegget om dette kun et resultat av dette (les: klokkeslett).

trtt ved pcen


Jah... kanskje jeg skal begynne å tenke på å vurdere å nærme meg å prøve å få lagt meg snart da?
(sånne setninger er forresten noe av det beste jeg vet.. :D )Man sitter og teller timene til man MÅ stå opp, og istede for å legge vekk dataen med EN gang fordi det er for få timer igjen, "skal man bare gjøre feerdig...aaakkuuuraat deeeetteeeee... heeeerrrr......." Og plutselig er klokka halv tre, man skla opp om fire og en halv time, og utenfor er det allerede lyst. Grunnen til at man skjønner at man burde legge vekk pc'en er når at man plutselig finner seg selv sittende og ser på bilder av festen en kamerat av kjæresten til en venninne var på, på facebook. Du blar gjennom album med bilder av mennesker du ikke kjenner i det hele tatt, bare fordi den ene linken leder til det andre... Det er faaarlig altså. Ett klikk, og du er hekta.

Så med dette skal jeg endelig klare å legge fra meg pc'en.

10 kommentarer

TFT

31.mai.2008 kl.09:03

Du skriver ganske bra, Frode! Sikter ikke akkuratt mot nattens innlegg, men du skjönner tegninga. Hva studerer du?

Håkon

31.mai.2008 kl.12:16

Off, jeg aner ikke hvor mange somre som har gått tapt på grunn av akkurat dette. I år skal jeg være flink! Det får du også være :)

Håkon

31.mai.2008 kl.12:35

Jeg vet det, det er ikke noe anderledes her. Men i år skal jeg prøve å være såpass aktiv at jeg ikke har tid til å sitte så mye på dataen, i tillegg til at jeg skal prøve å disiplinere meg selv til rett og slett å bare gå til sengs når det faller seg inn naturlig. Å stå opp litt tidlig hjelper også, fordi det som gjerne skjer, er at klokka blir ett om natta, og jeg er lys våken, fordi jeg stod opp så sent, og da blir det dataen. Men om man står opp tidlig, derimot... Mohahaha!

Merci chèrie

31.mai.2008 kl.12:49

Heheheh. Jeg hadde tenkt å skrive noe annet, som starter med et. Så ombestemte jeg meg, og det ble "et hjerne" :D
Litt ironisk egentlig.

Håkon

31.mai.2008 kl.15:14

Klart jeg gjør det! Gjør du?

Merci chèrie

31.mai.2008 kl.15:35

Hehehe, det er ikke det :) Men morsomt å lese.

TFT

31.mai.2008 kl.15:51

Ah, I see! Spennendes da! Fransk er ikke så vanskelig å lære!? Også må du lære deg slæng fransk når du er i Paris. Istedet for Merci sier du Cimer. Ordspill som du ser. Hadde fransk kjæreste og han og vennene snakket sånn til hverandre hele tiden på dette "språket" som bare kidsa der nede snakker.

Jeg jobber for øyeblikket som Team Leader for IBM. Men jeg har studert journalistikk i Bergen. Og skal tilbake til skolebenken neste høst. Men vet ikke helt hva jeg skal studere, men noe blir det. ;)

Hundrings

31.mai.2008 kl.15:59

Nå er du høyt opp på lista, Frode!

TFT

31.mai.2008 kl.16:46

True, true! Blir nok konge kult for det!
Btw, siden du er av det motsatte kjønn... Hva syns du om kjolen på bloggen min nå?

TFT

31.mai.2008 kl.16:48

det = deg.... obs! lol

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits