Kveldens siste minutter...

Nå er det like før jeg sier natta til katten Casper, dugget på gresset utenfor, lyset på bordet og sist men ikke minst; Ed, Edd & Eddy!!!! Kanskje Cartoon Networks nest beste serie! (hvilken tror du er nr. 1?) Den norske dubbingen gjør den serien til en mesterverk av abusrd og syk humor som noen ganger appelerer like mye til brekningsmusklene som lattermusklene. Det er herlig. Min favorittkarakter er Jimmy. Uten tvil. Den sarte og hysteriske hypokonderen uten evne til å si "r" ("Sajaaa!?").

Det unike med serien er etter min mening at ALL handling whatsoever foregår i den foregår på disse kvadratmeterne her:

(Peach Creek)

peach creek

Dagens Ed, Edd & Eddy - sitat: "Ser jeg ut som en hundrings eller!?"


Så gjelder det å skru av tv'en før "Magnus og (møkka)myggen" lalles inn i tv-timene. Jævla forbanna drittserie. Lovet meg selv at jeg skulle prøve å unngå banning, men når det er snakk om noe så inn i hævlete teit som å vise en serie som er laget for valpene Moskva-Marit på 2 og 13 hundemåneder klokka 01.00, kan jeg knapt holde språket unna de mørkeste adjektiv og uttrykk det norske vokabular har å by på. Fyttefaen for en fæl serie. Okey, jeg surfet på noe annet, og klarte å fokusere vekk, så dere slapp litterær juling... UUUAHAAHAHHÆAÆAÆAÆ! nå kommer en ny episode MENS jeg skriver! FADER! Ææææssj! Fæle sang! Jeg skrur av tv'n!

Phui, det var godt det...

Så, tilbake til denne kveldens siste "natta". Jeg setter på "Perfect Day" med Miriam Stockley. Freden brer seg utover stua, idet jorda farer gjennom Kosmos med sin enorme hastighet. Eller Kosmos flytter seg rundt oss. Det som betyr noe er at det skjer nå. uten noen garanti for sannhet, verdi eller fornuft. Men la oss for et øyeblikk stole på at "altet" er et faktum, da dere. Da blir det veldig gøy å tenke på hvor små vi er.

Og med disse siste linjer er nok en dag omme. Så glad er jeg i å ta bilder av månen, at her har dere enda et...

hvit mne


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits