O salige hjem-is!

Forleden dag gikk jeg hjem fra By'n (bedre kjent som stokke sentrum) og slikket sol i bar overkropp. Over hekkene titten beundrende kvinner i alle aldre, og mistet hageredskap eller andre ting de måtte... ha i hendene. Jeg gikk i slow-motion, og selv om det ikke var kjempevarmt og jeg ikke var svett, var jeg blank i solen, noe som fikk meg til å se utrolig muskuløs ut. Potente knopper av kvist og kvast trakk seg sammen i mindreverdighetskomplekser, og naturen ble egentlig veldig fattig... i forhold til min enorme utstråling.models

Dette var meg på vei hjem. det ser ut som at jeg går på en catwalk og at jeg har tatovering, men det har jeg jo ikke,  det er bare fordi jeg  var så utrolig kjekk da jeg gikk hjemover at det så ut som jeg var en modell på en catwalk med tatoveringer selv om jeg ikke gikk på en catwalk og hadde tatoveringer men som det så ut som jeg hadde selv om jeg ikke hadde det.


Men det var jo ikke deeet jeg skulle snaaaakke om nååååå !!! :b

I det fjerne hørte jeg Hjem-is-bilen plinge sin velkjente Norge-rundt-melodi. Ah, den herlige lyd av barneglede og smaken av myk vanilje mot tungen! Jeg MÅTTE bare kjøpe is! Herregud for et grep den plinginga er altså! Man får jo absinenser! Jeg kjøpte is for nitti kroner jeg! (ok, de selges bare i større pakker, men allikevel; jeg hadde bare tenkt til å kjøpe én til meg selv!)


Uansett. It was a good walk home.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits