Det ble plutselig en lang og flott dag!Etter at jeg ble keikotidlig ferdig med eksamen ble jeg hengende rundt i byen på t-skjorte oppdrag. denslags tar tid. Tom-Eirik, en god venn og flott kar, joinet meg i en liten "shoppingrunde" før vi satt på overtid på en café (=han skulle vært der i 20 min. men vi endte opp med en time. Så vi tuslet mer rundt.)


tom eirik og meg p shopping

Det var ikke så lett å finne t-skjorte.


På Vedvik musikkforretning prøvde jeg å purre på en bestilling jeg har på en bok om å lære å spille trekkspill (nei, ikke den tunge typen de bruker på sætra i Oppland. Jeg har et trekkspill av den sekskantede lille typen.). Der møtte vi enda en venn, Fredrik, som også tilsynelatende tuslet rundt etter eksamen.

Og det er her berg-og-dalbanen skal til å runde den første toppen:

folk i vogna

se om du klarer å følge med:

...Deretter gikk turen hjem. Der tok det ti minutter før Håkon ringte meg og gav meg avgjørende info om oppmøte på øvelse i sandfjord. klokka var halv fire, og jeg skulle være i sandefjord fire. Da er mennesker med sertifikat og godvilje gode å ha. Jeg ble kjørt til sandefjord og kom tidsnok.

Øvelsen var en fryd! Jeg er en taper på flerstemt, men liker å synge, og sammen med en slik gjeng (snakker om de fire jeg skal synge sammen med i Kragerø i sommer - Sabina, Mari, Lise og Håkon) . Kapellmester Olaf er hyggelig morsom og dyktig, så det skulle ikke stå på trivsærn! :)

På vei til øvelsen hadde jeg pr. telefon blitt invitert med på kino av Håkon. Indiana Jones er alltid et koselig sirkus, så jeg hang meg på (fikk vite ETTER at takk og bukk var gitt at kinoturen egentlig ikke var ment spandert. jeg nektet å betale, og plastret skaden med lovord om å senere spandere noe annet selv. Alle ble venner. ;)

irina spalko

Cate Blanchette var fantastisk i rollen som russiske Irina Spalkova.
Hun viser at hun er laget for teater og karakterskuespill.


Neste post på det impulsive programmet var en tur på Spicy "restaurant" (KEBAB). på vei dit passerte vi en rånerbil som var senket dypere enn Blücher, og det pumpet litt lyd inni. Håvard og jeg gjorde litt narr av den, før den skulle gjøre ut av parkeringsplassen. Da hylte lakken under bilen, og han skrapte bilen som negler mot en tavle. Vi hylte av latter alle som en, delvis fordi det var så morsomt, delvis for å fortelle han sm kjørte hvor søt han var i bilen sin. Vi gikk så inn der hvor to hamburgere og en porsjon pommes frites ble fortært under en engasjerende samtale om en tur jeg heller kan snakke om senere, eller ikke i det hele tatt. .... :b

Mamma ringte idet jeg skulle ta bussen hjem og tilbød se gå kjøre. I bilen hadde vi en lang og fin samtale om familiære ting, fremtiden og nåtiden, og alt annet pjatt som binder det hele sammen, før jeg gikk inn vel hjemme i Stokke og ble møtt av Eurovision Song Contest Semi Final 2 (synes faktisk det navnet er ytterligere tacky enn Melodi Grand Prix, hvis man sier det med ungarsk aksent. Men jeg er ikke helt sikker...) Den minner meg på hvor syk den østeuropeiske musikkverdenen har blitt/er. Takk og pris for at jeg er NORSK tenker jeg bare... (og; "herregøhd, hvordan kan de HA på seg de kostymene DER?!?!??!)

grand prix


Med dette takker jeg evigheten og en sommerfugl i Eritrea for dagen i dag, og ønsker alle en god natt.sommerfugl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits