øyeblikket etter eksamen...

Klokka er elleve. Jeg er ferdig med eksamen i norsk. EKSAMEN i norsk!!! Den prøven alle har snakket om hele året! Jeg ble ferdig på to timer!!! hva gjorde jeg galt? (eller hyggeligere; hva gjorde jeg rett?)

Jeg skrev fire sider. Drøftet likhetstrekk mellom tradisjonelle folkeeventyr og moderne eventyr i litteratur og film. Disponerte det hele, fulgte disposisjonen, leste korrektur og fylte ut det som manglet. leverte, og gikk.

glemte mobilen (som alltid. fikk applaus da jeg hentet den, denne gangen som sist).

Gikk på biblioteket. Nå sitter jeg her med den samme følelsen som man har når man tror man har glemt noe. Men jeg leste gjennom og var fornøyd! Fader altså. Så irriterende. Men skitt au.

I kveld er første øvelse med gjengen jeg skal jobbe med i Kragerø (vi har hatt én øvelse før, men det var mer en stemmeprøve). Jeg gleder meg! (og gruer meg. jeg ser på meg selv som det svakeste leddet i den gjengen rent musikalsk, men gleder meg fordi jeg kommer til å lære så sinnsykt mye! Det minner meg på at jeg må ringe min tidligere sangpedagog og sette opp time.... )

Mye tanker i hodet akkurat nå. Fint lite filosofisk. Påfallende mye mer stressende.
Jeg kjenner også tiltaksløsheten henge over meg som en fisk på 512 kilo med herpes på høyre bukfinne. Det er tungt. Men i NÅ kom jeg på at jeg har en logg å fullføre! Da flytter jeg skrivingen fra blogg.no til Word.

Vi leses!

3 kommentarer

AudM

22.mai.2008 kl.11:59

Jeg ble akkurat forelsket i det lille utsagnet under bildet ditt.

Hundrings

23.mai.2008 kl.00:41

To timer? Imponerende! Takk for i går kveld!

Le Bouffon

23.mai.2008 kl.01:03

To timer. Helt ok;) skulle ønske jeg kjente trang til å sitte lenger. I lige måde. den var flott! :)

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits