Min geniale mesterplan!Alle elsker skurker. Spesielt av den sorten som har en lang plan, gjennomfører den mot alle odds, fanger helten, og like før dødsøyeblikket skal de forklare hele mesterplanen sin en gang for alle. Og vinner helten tid til å overvinne ham - også dette mot alle odds.


Men best av alt er de heltene som han plan som etter deres egen mening er helt utrolig genial. Vi husker vel alle Isma, i "Keiserens nye stil?" (for ordens skyld; ja, jeg snakker om enern, den alle husker som "Et kongerike for en lama", som på grunn av klager har måttet skifte navn til direkte oversettelse av den engelske tittelen.)

isma"Jeg forandrer ham til en loppe, og så putter jeg ham oppi en eske, som jeg putter oppi en annen eske, og så sender jeg den til meg selv, og når jeg får den slår jeg ham flat med en slegge!" (fritt etter filmen)Jeg har også en plan!Jeg har tenkt til å starte en nettside og en telefonsentral som sammen skal hete "Hjelp en kjendis". Det er ingen hemmelighet at norske kjendiser i et forsøk på å lage sitt eget lille Hollywood her i Norge har begynt å ha kjendisfester der dop og for mye alkohol florerer. Det siste nye er Helge Hammelow-Bergs utskeielser med kokain nå i helgen.

Stakkars kjendisene våre.

Derfor skal hvem som helst kunne gå inn på nettsiden min "Hjelp en kjendis" og fylle ut VISA-informasjon for å automatisk bidra med 100 kr til bistandsarbeid for kjendisene våre. Pengene går til å hjelpe dem inn på klinikker og å følge dem opp i etterkant, eller hva som må til for å gjøre tilværelsen til en stakkars kjendis litt lettere. Med så mange Frp-stemmere i landet skulle man tro en slik sak ikke skulle være noe problem. Pressen vil elske dette.

Og det er her det geniale kommer inn.

Etter hvert som jeg blir intervjuet og elsket og fotografert og hyllet i mediene, kan jeg etterhvert kalles kjendis, og dermed kan jeg med rette beholde alle (eller mesteparten av) pengene som kommer inn selv!


GENIALT, ikke sant??!?!?
3 kommentarer

Hundrings

23.mai.2008 kl.00:43

Mohahaha!

eloquentia

30.mai.2008 kl.18:29

Haha, du har en helt genial blogg. Toppmateriale om veldig kort tid, I assure you!

Frode

30.mai.2008 kl.20:01

workin' on it;)

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits