Meg. Og litt om fotball.Nå skulle jeg tro jeg har jeg laget tilstrekkelig med innlegg i denne bloggen til at det er på sin plass å fortelle litt om hvem jeg, for at det ikke skal bli HELT meningsløst å lese om mitt liv og levne.Mitt navn er Frode (av norrønne Froðr, eller Frodir, som betyr klok og vis, men også mild og god.
Ikke det at jeg tror det var et bevisst valg fra mine foreldres side, men det er jo lov å håpe...) og er i skrivende stund akkurat ferdig med mitt tredje år på videregående.
Der har jeg fullført det som forhåpentligvis skal være et av de første skritt på veien mot en karriere som skuespiller. (Dramalinja altså.)

skuespiller

"På torsdag fikk jeg en laks som var... tja, omtrent SÅ stor!"


Ja, jeg vil bli skuespiller. Det har jeg villet så lenge jeg kan huske, og det har egentlig aldri dukket opp noe alternativ jeg har vurdert like seriøst. Alle andre ideer har liksom blitt flyktige og... små i forhold.
Grunnen til at jeg begynner beskrivelsen om meg med dette er i sin enkelthet at dette er kanskje den delen av meg selv jeg ser på som størst. Jeg har alltid vært (nesten litt for) målbevisst, og derfor blir mine skuespillerambisjoner veldig sentralt i livet mitt.

Til tider er jeg veldig følsomt aktiv, kanskje mer enn jeg tror. Men jeg graver meg sjelden ned i noe depressivt hull og sliter med å komme opp. Du kan heller si at jeg løper på skyene. Selv om det butter litt imot noen ganger, er livet slik jeg ser det stort sett helt fantastisk!
Jeg er akkurat der jeg ønsker meg, og det har jeg vært de siste 19 årene! Jeg er omgitt av noe så magisk som et skaperverk, som er så komplett og perfekt jeg kan tenke meg at noe kan være! Løvenes Konge forteller om livets sirkel på en lettfattelig måte, og det er ikke til å komme utenom hvor stor en sannhet det hele er!simba og mufasa

"Når vi dør blir kroppene våre til gress.."
Yeah, right!


Nå står jeg på terskelen til å hoppe ut av flyet som engang var så trygt og komfortabelt, og får bare håpe at fallskjermen jeg har med meg, som kalles kompetanse, gir meg en myk landing i landet jeg skal utforske. Verden. Det morsomme er at mange på min alder begynner å tro at de har levd lenge. At de har "skjønt det". Jeg merker ikke noe annet enn at disse 19 årene bare var begynnelsen på noe mye større! Og det er en så deilig tanke!
Jeg lever som om jeg skal leve i 100 år, men nyter tilværelsen som om jeg skal dø i morgen.

Utover skuespill og teater har jeg nærmest utallige andre interesser. Dette har nok en sammenheng med det som står i avsnittet over, men også det at jeg er interessert i alt jeg ikke kan noe om eller i å lære meg alt jeg ikke kan! Dermed blir interessefeltet nesten uendelig. Men det skal jo sies at jeg... hater fotball.

fotballbane

"skal vi seee... en to-tre dager med bil, så skulle vi være over på andre siden av banen."


VM-finaler er ALLTID utrolig spennende, men jeg tror det er de eneste kampene jeg klarer å følge med på gjennom hele. (Herregud, 2x45 min med skaphomser som løper beina av seg på en bane som er ALTFOR stor, der man er heldig hvis det blir så mange scoringer som 2 - 1? Nei takk!) Latterlig nok brukte jeg 6 linjer på å snakke om noe jeg ikke interesserer meg for :/

Skal vi se.... dette kan bli et veldig langt innlegg. Kanskje jeg skal la beskrivelsene om meg komme i mindre drypp litt spredd utover i tiden?

Ja, jeg tror det.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits