Paris!

Nå synger skolen på siste verset, og eksamen blir de siste ord i en sang som har vart i 12 år.
Jeg snakker om den norske grunnskolen og videregående, for jeg mener ikke med dette å si at jeg er ferdig med skole!! åh, neida. her skal det flere år til på skolebenken før jeg kaster meg ut i den verden der pengene kommer inn og ikke ut (forhåpentligvis).
For at den neste sangen skal bli morsommere å synge, har jeg lenge hatt lyst til å ta videre utdanning i utlandet.
 Til høsten går flyet til Paris, sammen med to fresche jenter, blant venner kalt Charlotte Skjold Berg og Maja Bro Corneliussen. Disse skal tilbringe i det aller minste et halvt år sammen med meg i Frankrikes hovedstad, i et helhjertet forsøk på å lære seg det franske språk.


Paris, je t'aime.... :b

Etter at undervisningen er ferdig håper vi på å bli boende i Paris og jobbe inn penger i et halvt år.
Underveis (i dette som blir et HELT år, hvis man setter seg ned og regner litt på det) har jeg et sterkt ønske om å finne meg en teatergruppe eller starte en selv, for å komme inn i et annet miljø enn en norsk "venneklikk". Man skal da for fader snakke fransk. (skal selvfølgelig ikke unngå Charlotte og Maja, men jeg ønsker meg en fransk vennekrets.)

I den anledning har jeg tent på en idé jeg fikk da jeg leste en mail fra en god venn forleden dag.
Han har snakket om å starte et friteater han vil kalle "Kompani Linge", oppkalt etter en skuespiller som var aktiv i motstandsbevegelsen under 2. verdenskrig.
Dette hørtes fett ut, men siden jeg ikke skal være i Norge '08/'09, foreslo jeg at vi kunne ha to avdelinger; én i Paris, og én i Oslo! (én avdeling i Europa til, og vi ville falt under EU's Kulturprogram - noe som åpner flere dører!)

Jeg fryder meg ved tanken. Kommer tilbake til Paris, bare vent!

Er det noen andre som skal til Paris til høsten forresten? (tross det jeg sa om norsk "venneklikk" ;)

2 kommentarer

Hundrings

20.mai.2008 kl.00:06

Jeg tar meg gjerne en tur på besøk! Elsker Paris! Hvor i Paris skal dere bo? Dere er heldige!

Frode

20.mai.2008 kl.18:55

Vi vet ikke hvor ennå, men bosted får vi servert i fanget av Gateway College (som samarbeider med Høgskolen i Ålesund). Men leilighetene ser ganske små og trashy ut, så vi skal nok bo sentralt tror jeg (og håper selvfølgelig).

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits