For en tid!

Det har blitt perverst klart for meg hvor hektisk siste innspurt i tredje klasse på vgs er. Ja, jeg snakker om prøver, innleveringer, og prosjekter, men verst av alle onder; forventninger. Ikke bare har skolens ansatte en forventning om at man stiller opp til alt og leverer alt de forlanger, men venner forventer samtidig at man er en aktiv russ! Det er i og for seg helt ok, men det er verst når foreldre forventer begge deler samtidig!!!

Jaja, så er ikke dette alene det verste. For min del har denne tiden vært et stressrumpehull på størrelsen med det som har dødd ut på toppen av Kilimanjaro (ja, vulkaner er verdens anale åpninger) fordi jeg har hatt besøk. I to uker har jeg hatt besøk av afrikanske elever som er med i samme utvekslingsprogram som meg. kort fortalt; fem norske elever bor to uker i Tanzania. Lære, se, utvikle, svette. Noen måneder går. Fire afrikanske elever reiser til Norge. Lære se, utvikle, fryse. Forskjellen er at da vi besøkte byen Tanga, bodde vi på hotell i elleve dager, og hjemme hos elevene i tre dager (hver for oss). Når mennesker med en så økonomisk fattig tilværelse kommer hit, blir hotell noe dyrt. Derfor bor de vekselvis hos oss to uker i strekk.

Jeg har lært hvordan det er å være forelder.

Jeg har måttet sørge for at de ikke fryser, at de ikke er sultne, at de ikke kjeder seg, at de ikke ser filmer med altfor feil innhold, hvordan de tar bussen og bruker busskort, hvordan man går på et vannklosett, hvordan man smører brødskive og mye mye mer. Det har vært en sinnsyk erfaring, og opplegget er en gave fra det noen kaller Gud. Men timingen var helt jæveeeelig.

(Min hu ble gram) Sosialt var jeg lam!

MEN!!!! ...nå kommer jeg bedre tider i møte! Gode venner og kolleger skal være mitt selskap i en showjobb i Kragerø! vi snakker hæla i taket i tre timer og allsang i en halvtime på slutten, mens halvfeite nordmenn og altfor små japanere spiser lunken buffet. Jeg gleder meg!!!!

2 kommentarer

19.mai.2008 kl.13:28

Fy faen å bra du skriver! Jeg fikk akkurat 1 på en norskprøve. Lykke til i eksamenstiden! Jeg tror jeg skal begynne å meditere.

19.mai.2008 kl.22:15

Takk! haha, hvis det var norsk språkhistorie scorer ikke jeg så veldig høyt selv, da ;) I lige måde!

Skriv en ny kommentar

Frode

Frode

19, Stokke

Jeg savner gårsdagen. Jeg gleder meg til morgendagen. Men først og fremst elsker jeg dagen idag.

Kategorier

Arkiv

hits